1 out of 1 members found this post helpful.
cont AdSense respins
Salutare,
Mi-am facut un cont zilele trecute la AdSense. Dupa 2 zile de examinari, azi am primit un mail prin care ma anuntau ca cererea mea a fost respinsa. Mi-au dat cateva argumente, pe care le voi copia mai jos, in acest post. Poate cineva sa ma ajute cu cateva sfaturi legate de solicitarile lor? Concret ce anume trebuie modificat/adaugat. Treaba cu relevanta si unicitatea continului este nejustificata, intrucat avem maxim 5 articole preluate partial, cu sursa. Mentionez ca este vorba de Sanatate, Tabu, Horoscop, Motivational, Fashion, Monden | fetelestiu.ro.
Multumesc
Citez din mail
Probleme:
- Site-ul nu respectă politicile Google
Sfaturi:
Iată câteva recomandări care vă vor ajuta să îmbunătățiți experiența de utilizare a site-ului și să respectați criteriile AdSense:
- este important ca site-urile care afișează anunțuri Google să ofere utilizatorilor valoare semnificativă. În calitate de editor, trebuie să furnizați conținut unic și relevant, care să le ofere utilizatorilor un motiv de a accesa cu prioritate site-ul dvs.;
- nu plasați anunțuri în pagini generate automat sau în pagini în care conținutul original este nesemnificativ sau inexistent;
- site-ul trebuie să le ofere utilizatorilor o experiență bună și prin intermediul unui sistem de navigare și al unei organizări clare. Utilizatorii trebuie să poată naviga cu ușurință în cadrul paginilor și să poată găsi informațiile pe care le caută.