Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: cont AdSense respins

Afișare hibrid

costint este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    7th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    40
    Putere Rep
    24

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit cont AdSense respins

Salutare,

Mi-am facut un cont zilele trecute la AdSense. Dupa 2 zile de examinari, azi am primit un mail prin care ma anuntau ca cererea mea a fost respinsa. Mi-au dat cateva argumente, pe care le voi copia mai jos, in acest post. Poate cineva sa ma ajute cu cateva sfaturi legate de solicitarile lor? Concret ce anume trebuie modificat/adaugat. Treaba cu relevanta si unicitatea continului este nejustificata, intrucat avem maxim 5 articole preluate partial, cu sursa. Mentionez ca este vorba de Sanatate, Tabu, Horoscop, Motivational, Fashion, Monden | fetelestiu.ro.

Multumesc

Citez din mail

Probleme:
    - Site-ul nu respectă politicile Google
    Sfaturi:
    Iată câteva recomandări care vă vor ajuta să îmbunătățiți experiența de utilizare a site-ului și să respectați criteriile AdSense:
    - este important ca site-urile care afișează anunțuri Google să ofere utilizatorilor valoare semnificativă. În calitate de editor, trebuie să furnizați conținut unic și relevant, care să le ofere utilizatorilor un motiv de a accesa cu prioritate site-ul dvs.;
    - nu plasați anunțuri în pagini generate automat sau în pagini în care conținutul original este nesemnificativ sau inexistent;
    - site-ul trebuie să le ofere utilizatorilor o experiență bună și prin intermediul unui sistem de navigare și al unei organizări clare. Utilizatorii trebuie să poată naviga cu ușurință în cadrul paginilor și să poată găsi informațiile pe care le caută.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Ai raspuns singur mai sus care e cauza pentru care nu ti-a aprobat contul
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de costint Vezi Post
    Salutare,

Treaba cu relevanta si unicitatea continului este nejustificata, intrucat avem maxim 5 articole preluate partial, cu sursa

Citez din mail

Probleme:
    - Site-ul nu respectă politicile Google
    Sfaturi:
    Iată câteva recomandări care vă vor ajuta să îmbunătățiți experiența de utilizare a site-ului și să respectați criteriile AdSense:
    - este important ca site-urile care afișează anunțuri Google să ofere utilizatorilor valoare semnificativă. În calitate de editor, trebuie să furnizați conținut unic și relevant, care să le ofere utilizatorilor un motiv de a accesa cu prioritate site-ul dvs.;
    - nu plasați anunțuri în pagini generate automat sau în pagini în care conținutul original este nesemnificativ sau inexistent;
    - site-ul trebuie să le ofere utilizatorilor o experiență bună și prin intermediul unui sistem de navigare și al unei organizări clare. Utilizatorii trebuie să poată naviga cu ușurință în cadrul paginilor și să poată găsi informațiile pe care le caută.
    Ce oferi tu unic si relevant ?
    Ce ar trebui modificat ? Citeste mai sus.

demonbogdan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th May 2008
    Locaţie
    Direct din Cripta
    Posturi
    272
    Putere Rep
    33

Implicit

din ce imi dau seama cei de la google nu prea mai accepta conturi adsense. cel putin pe microniche. ce e drept in ultima perioada nici nu au mai inchis asa masiv cum inchideau inainte.

astterx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    21st May 2013
    Locaţie
    craiova
    Posturi
    128
    Putere Rep
    26

Implicit articole duplicat

am verificat vreo 6 articole din site-ul tau, luate la intamplare si vreo 3 aveau continut duplicat. ti-au raspuns destul de clar in email (prima liniuta), in ce mod incalci politica google adsense.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

De ce mai dezgropati un thread lasat in paragina? Daca omul era interesat, ar mai fi raspuns aici, dar se pare ca nu-i pasa prea tare.
    Signatura lipsa

Avatarul lui Valentin Drăgănescu
    Valentin Drăgănescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    3rd April 2011
    Posturi
    152
    Putere Rep
    30

Implicit

Am patit si eu acelasi lucru pentru un site cu 200 de articole unice. Desig frumos, navigarea se face usor, majoritatea articolelor avea peste 300 de cuvinte. Am aplicat de mai multe ori, am scos reclamele de la 2parale, dar degeaba, tot am fost respins. Pana la urma m-am dat batut.

astterx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    21st May 2013
    Locaţie
    craiova
    Posturi
    128
    Putere Rep
    26

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

O modalitate mai usoara de a fi posesor al unui cont google adsense este de a-ti crea un canal youtube, verificat cu numar de telefon, pe care sa incarci cateva filmulete pentru care nu incalci TOS si apoi le promovezi un pic pentru a avea cateva zeci de vizualizari cel putin. Dupa acestea, la setarile canalului la functia Generare de bani dati click pe Activati. Veti completa formularul pentru adsense si veti primi un "cont gazduit" de adsense, apoi dupa cateva zile adaugati in contul adsense o adresa URL proprie pentru afisarea reclamelor.
    Metoda a fost verificata cu succes de mine acum 2 luni de zile pentru o prietena dupa ce in prealabil incercasem sa obtin un cont pentru ea cu un site de-al meu (blog diverse), iar cererea a fost respinsa.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Respins de adsense
    De Catalin C. în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 20th May 2013, 10:51
  2. Cerere Cont Google Adsense Respins
    De segamarius în forumul Adsense
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 23rd February 2012, 14:12
  3. Cerere Cont Google Adsense Respins
    De pzoliweb în forumul Adsense
    Răspunsuri: 17