la mine situatia e inca neschimbata...... imi apare doar WU si Cec
la mine situatia e inca neschimbata...... imi apare doar WU si Cec
Daca ar fi doar 16% i-as plati cu placere. Daca s-ar folosi pentru scoli, spitale si orfelinate as da si dublu. Dar banii dati nu pentru asta sunt folositi si de fapt nu dai doar 16%. Nu uita de jefuirea recenta a celor cu contracte de colaborare, care teoretic tot 16% dadeau si apoi, dupa ce au fost de bun simt si s-au inregistrat sa lucreze legal, s-au trezit haituiti si pusi la plata retroactiv pentru Sanatate si Pensii. Si dupa ce dai impozitul pe venituri, la sanatate si pensii, statul iti ia din nou 24% ca TVA din orice. Bani cu care "statul" achita imprumutul extern facut ca sa salveze bancile straine in timp ce pe noi ne baga la coplata. Dar o dam in offtopic.
Asa ca mi se pare putina ipocrizie sa incurajezi taxarea serviciilor care oricum au loc pe teritoriul altor state, pentru ca sa fim seriosi, castigurile pe Romania din Adsense sunt maruntis.
PS: iti inteleg punctul de vedere de aparare al legii dar sper sa-l intelegi si tu pe cel logic si moral. Sunt de acord cu impozitarea Adsense, dar nu de catre statul român. Romania oricum castiga din valuta atrasa in tara de "e-capsunari".
PPS: ieri cica s-a facut plata prin EFT dar inca nu apare in cont. Probabil pe luni ar trebui sa apara. Am optat din nou pentru WU, pentru a evita comisioanele bancare, comisioane ce nu sunt de neglijat. Si 50 lei daca pierzi lunar din WU Vs EFT, prefer cei 50 lei pentru 5 minute la un punct WU si inca 5 la schimb valutar. 50 lei pentru 10 minute. Dar daca faceti un calcul atent, probabil comisioanele sunt mai mari. Cine ruleaza mult prin cont da, EFT e sublim, preferi sa ai banii in cont si sa faci imediat plati in loc sa te mai plimbi pe la banci.
Ultima modificare făcută de When; 22nd March 2013 la 10:58.
Salut,
Am si eu o intrebare pentru cei care au selectat ca metoda de plata EFT.
In contul de adsense imi arata ca s-a facut plata ieri, 21.03 pentru castigurile din feb dar in banca inca nu ii vad.Dureaza mai mult de 24h pana cand se proceseaza ?
Avand in vedere ca fac plata dintr-o alta tara, teoretic dureaza cateva zile... macar 2-3 dureaza, depinde si de banca.
Signatura lipsa
In conturile personale s-ar putea sa apara plata astazi. Verificati dupa 6 seara![]()
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Ce rahat, dupa ce ca iti dau euro la cursul bancii, dupa ce ca iti iau comision cand scoti banii, acum trebuie sa verifici in fiecare zi cardul pentru ca nu stii efectiv cand iti intra banii in cont, si iarasi alti bani luati pentru ca ai interogat soldul. Cea mai proasta idee asta cu transferul bancar!
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Stiu ca s-a inventat home banking-ul insa nu am avut nevoie pana acum. Eu am cont la BCR, nu stiu exact care sunt costurile![]()
BCR-ul rupe la comisioane, iti recomand BT.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)