Ce se intampla daca se depaseste limita de 5000$ care o poti incasa prin WU ?
Ce se intampla daca se depaseste limita de 5000$ care o poti incasa prin WU ?
Ex user ccnetwork
Macar sa ai "problema" asta, sunt sigur ca o sa gasesti o solutie.![]()
Daca alegi express delivery la check o sa iti vina intr-o saptamana, daca nu cred ca dureaza vreo 3 saptamani.
La banca ca sa incasezi cecul o sa dureze aproximativ 6 saptamani. Si o sa fie un comision, nu mai stiu exact cat.
Preferabil este bine sa ai cont in dolari sa nu pierzi si la schimbul valutar.
Daca ajungi la asemenea sume lunar atunci iti recomand sa iti muti o parte din reclame pe contul adsense al sotie, parintilor si sa incasezi tot prin WU.
Succes.
Scriu constant pe Traficant.Ro
[ex username dane1505]
La noi limita adsense prin WU este 3500E(la dolari nu stiu daca e la fel).
Daca depasesti aceasta limita iti trimit mai multe plati tot prin WU, consecutive(le poti incasa pe toate odata).
Razvan
Vorbiti prostii...
Daca suma de plata depaseste limita Western Union, Google imparte suma totala in mai multe parti care sa nu depaseasca limita, fiecare parte fiind o plata separata si cu MTCN separat.
Confirm ce spune Netul.
"In this case, the publisher's payments will be split into segments of $5000 and each segment will be assigned a separate MTCN. They will receive all of this information on their Payments page for payment pick-up."
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Va multumesc pentru raspunsuri ! M-am lamurit.. Nu eram sigur ce se intampla, am vrut sa ma conving.
Ex user ccnetwork
primesti mai multe cec-uri sau mai multe MTCN-uri ?
Ex user ccnetwork
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)