Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Am mai folosit numele acesta dar pe adresa din buletin, am schimbat alta adresa ( fiind primul cont banat ).
Sa inteleg ca vrei sa pui vechea adresa (unde ai fost banat) in cont?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
da, exact..pe veche adresa m-a banat, am spus sa mi-o modific. Nu pot justifica cumva?
Eu zic sa nu risti.![]()
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Eu zic sa le dai un email in care sa iti anuleze plata respectiva, sa iti modifici numele din contul Adsense, si apoi sa ceri plata din nou, dupa ce iti va fi creditat contul. Din cate stiu eu, ei anuleaza plata dupa 60 de zile by default.
Pana fac asta...pentru o suma cu doua zerouri...ii si pierd cred ca pana atunci. Nu pot sa ma duc la un Reiffeisan si sa ii pot retrage, desi datele din buletin nu coincid, dar sa vin cu o dovada ca detin acel apartament ?
Ai sa te lovesti de birocratia bancilor. Daca datele nu coincid(si in special numele) , functionarele nu au voie sa iti elibereze plata. Cel putin asa stiu eu.
Numele este acelasi, doar ca pe buletin nu este adresa aceea.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)