Banii poti sa ii scoti chiar daca adresa difera.
La WU te duci cu MTCN, numele, suma si adresa celui care iti trimite banii, respectiv Google.
Am fost personal cu cineva care a scos banii chiar daca adresa din buletin era diferita de cea din contul Adsense.
Numele in cont l-am modificat de pe data de 7.11 dupa cum poti vedea pe prima pagina. Cele 60 de zile ar fi trebuit sa se incheie pe 24.q11, luna asta, plata avand data de emitere 24.09, deci... nu stiu ce sa inteleg.
Unde le dau mail ? La ce adresa ? Sau e vreo optiune in cont ?
Gata, mi-au bagat banii inapoiInsa vad ca la "urmatoarea plata" sub "venituri finale" scrie "suspendate" si am si un mesaj pe fundal rosu in care scrie "Plățile dvs. sunt momentan blocate. Este nevoie să acționați pentru a reactiva plățile. Mai multe detalii." Ce trebuie sa fac ?
L.E.: Am accesat linkul de pe fundal rosu si ma trimitea la un formular de la centrul de asistenta. Le-am lasat acolo un mesaj cu nume, email, site in care le-am zis sa-mi reactiveze plata. Sper ca am procedat corect.
L.E. 2: Mi-a disparut si mesajul de pe fundal rosu (alerta) si la venituri finale mi-a trecut suma pe care o am de incasat, nu mai imi apare "suspendate".
Ultima modificare făcută de Bukum; 27th November 2012 la 10:09.
plata va fi emisa intre 23 si 25 a lunii in curs (posibil chiar pe 22 daca se respecta orarul de anul trecut din luna decembrie)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)