Pe ww.seopedia.org/contextual-advertising/google-adsense-adwords/google-adsense-for-romania-is-confirmed
la comentarii ai spus asa :
Sanse sa fie curand ? Anul astaProbably soon.when will be the payments available by EFT??
Pe ww.seopedia.org/contextual-advertising/google-adsense-adwords/google-adsense-for-romania-is-confirmed
la comentarii ai spus asa :
Sanse sa fie curand ? Anul astaProbably soon.when will be the payments available by EFT??
Cred ca vom avea si EFT, dar nu anul asta. Anul asta vom avea Adsense de-abia
Alte tari au stat cu Adsense 2-3 ani, si de-abia dupa au avut parte si de EFT.
USA a stat 4 ani.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
cu Western Union au fost vrajeli? sau exista totusi vreun proiect?
comission junction in cazul meu m-a salvat de la inec. urca intr-un ritm , apropiat de fostul adsense. daca se introduce eft , o bag si eu pe prietena in program inapoi...pana atunci , ma multumesc cu ceva leads de la cj
Poate va fi in curand plata prin Western Union, deoarece de cateva zile mi-a aparut un TIP in care se spune despre Western Union. Si pe digitalpoint mai era cineva care spunea ca i-a aparut si lui acest TIP.
Dar daca apas pe "learn more" ma duce pe o adresa unde imi spune: We're sorry, but the information you've requested cannot be found.
Au fost alesi pentru un test utilizatori ai adsense dintre care cativa si din Romania. Acestia trebuie sa dea un feedback vizavi de modul cum decurge treaba. Este o discutie de acest gen si pe softpedia.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)