michelle.? e cu 2 taisuri... poate sa ti-l inchida...si poate sa nu......
michelle.? e cu 2 taisuri... poate sa ti-l inchida...si poate sa nu......
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Si eu stiu ca in proportie de 99 % iti inchide iar contul, mi se pare cam ciudat sa aud ca : mi'am facut cont si am fost aprobat ! Totusi si eu am un cont suspendat de vreo 4 ani, o sa incerc sa fac iar ... poate am sanse)
Pai nu doar ca l-am facut si mi-a fost aprobat, a fost ceva de genul ieri l-am facut si azi de dimineata cand am intrat era aprobat. Oricum va tin la curent si va zic daca imi inchide contul, macar facem un experiment si o sa fie folositor pentru altii
Iar daca o sa-l suspede iar, o sa creez un cont pe una dintre rude, care are alta adresa si asa mai departe
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Hmmm si ceva interesant, am intrat acum in cont si primele clickuridar cel mai interesant e ca am luat 0.00 $ pe click
wtf?
[IMG][/IMG]
Se mai intampla sa primesti 0.00 pe clic, dar nu am vazut 0.00 pe mai mult de 2 clicuri... In fine, sa zicem ca e contul abia creat, macar sa nu ti-l mai inchida.![]()
Da si chiar acum e si abia suspendat, deci baieti daca a-ti mai avut conturi pe numele vostru si au fost suspendate, urmatorul sa-l creeati pe alt nume, alta adresa si ... ceva ruda![]()
Am cont adsense de un an deschis cu toate ca am mai avut de 2 ori pana acum.. unul prin 2007 si unul in 2010 .. deci .. merge daca faci treba serioasa si te tii de treaba
![]()
Ex user ccnetwork
Mersi de raspunsori esti invidios ?
Ex user ccnetwork
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)