Tu crezi ca google se intereseaza pentru fiecare in parte care e cu reteta, care nu? De exemplu si site-urile cu produse pentru lasarea de fumat sunt interzise de la Adsense, desi teoretic lasarea de fumat e ceva de bine, insa pentru Google tot la "adult" se incadreaza pentru ca doar adultii ar trebui sa aiba acces la astfel de produse (tot teoretic vorbind). Stiu ca e aiurea dar eu asta cred ca e problema: produsul respectiv care e promovat pe site.
Tot teoretic vorbind, ce parere ai despre subiectul tratament impotriva caderii parului, sa zicem ca scriu niste articole despre acest lucru, ce se intampla daca vorbesc in articole despre sampoane? Sampoanele chiar n-ar trebui sa aiba nimic de a face cu medicamente.
Iar in legatura cu ulei de ricin, am vazut reclame care promoveaza acest produs, cum lasa adwords promovarea acestor produse?
Nu stiu man, nu lucrez la Google. Spun din ce am inteles eu din TOS iar TOS-ul de la Adsense e putin diferit de cel de la Adwords, in plus nici ei nu le vad pe toate, cand le depisteaza un operator uman ia masuri. Am vazut si site-uri care incalca TOS-ul si rulau Adsense dar o fac pe barba lor, isi asuma riscuri mari, cam la fel si la Adwords cu reclame dubiose.
Inca o varianta sa o incerci, nu stiu daca se aplica la tine insa am patit-o cu un site: ai multe "adsense stop words"
Cred ca esti undeva la limita acceptabilului pentru ei, uite un articol despre cuvintele care, desi pot fi continute de pagini ce nu incalca conditiile lor, pot sa faca situl mai putin dezirabil: Google AdSense Stop Words - Poison Words
De exemplu, situl tau nu este despre medicamente/droguri insa daca ai multe cuvinte gen: vindecare, imbolnavit, elixir... asta va duce la stoparea afisarii de reclame chiar daca erai deja aprobat.
Multumesc pentru raspunsuri, cred ca m-am lamurit cu uleiuriledar cum este cu "tratamente impotriva caderii parului" ? Ma gandesc ca si in acest domeniu in afara de tratamente naturiste sunt si medicamente cu prescriptie medicala; Oare am voie sa pun adsense pe un astfel de site si sa mentionez pe el niste sampoane impotriva caderii parului?
Nimeni?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)