Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 18 din 18

Subiect: Cerere Cont Google Adsense Respins

Afișare hibrid

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de pzoliweb Vezi Post
    Din cute stiu eu nu, poti cumpara si din magazine naturiste.
    Se aplica legea din SUA, si nu accepta, dar mi-e mi-au acceptat un site cu suplimente
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    582
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de alecs Vezi Post
    Uleiul de ricin se da pe reteta?
    Tu crezi ca google se intereseaza pentru fiecare in parte care e cu reteta, care nu? De exemplu si site-urile cu produse pentru lasarea de fumat sunt interzise de la Adsense, desi teoretic lasarea de fumat e ceva de bine, insa pentru Google tot la "adult" se incadreaza pentru ca doar adultii ar trebui sa aiba acces la astfel de produse (tot teoretic vorbind). Stiu ca e aiurea dar eu asta cred ca e problema: produsul respectiv care e promovat pe site.

pzoliweb este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th February 2009
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

Tot teoretic vorbind, ce parere ai despre subiectul tratament impotriva caderii parului, sa zicem ca scriu niste articole despre acest lucru, ce se intampla daca vorbesc in articole despre sampoane? Sampoanele chiar n-ar trebui sa aiba nimic de a face cu medicamente.

Iar in legatura cu ulei de ricin, am vazut reclame care promoveaza acest produs, cum lasa adwords promovarea acestor produse?

Citat Postat în original de slobodan Vezi Post
    Tu crezi ca google se intereseaza pentru fiecare in parte care e cu reteta, care nu? De exemplu si site-urile cu produse pentru lasarea de fumat sunt interzise de la Adsense, desi teoretic lasarea de fumat e ceva de bine, insa pentru Google tot la "adult" se incadreaza pentru ca doar adultii ar trebui sa aiba acces la astfel de produse (tot teoretic vorbind). Stiu ca e aiurea dar eu asta cred ca e problema: produsul respectiv care e promovat pe site.

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    582
    Putere Rep
    39

Implicit

Iar in legatura cu ulei de ricin, am vazut reclame care promoveaza acest produs, cum lasa adwords promovarea acestor produse?
    Nu stiu man, nu lucrez la Google . Spun din ce am inteles eu din TOS iar TOS-ul de la Adsense e putin diferit de cel de la Adwords, in plus nici ei nu le vad pe toate, cand le depisteaza un operator uman ia masuri. Am vazut si site-uri care incalca TOS-ul si rulau Adsense dar o fac pe barba lor, isi asuma riscuri mari, cam la fel si la Adwords cu reclame dubiose.

myamar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    50
    Posturi
    540
    Putere Rep
    43

Implicit

Inca o varianta sa o incerci, nu stiu daca se aplica la tine insa am patit-o cu un site: ai multe "adsense stop words"
    Cred ca esti undeva la limita acceptabilului pentru ei, uite un articol despre cuvintele care, desi pot fi continute de pagini ce nu incalca conditiile lor, pot sa faca situl mai putin dezirabil: Google AdSense Stop Words - Poison Words

De exemplu, situl tau nu este despre medicamente/droguri insa daca ai multe cuvinte gen: vindecare, imbolnavit, elixir... asta va duce la stoparea afisarii de reclame chiar daca erai deja aprobat.
    Vremea Cluj ido. Meteo Ploiești pentru 15 zile.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th February 2009
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc pentru raspunsuri, cred ca m-am lamurit cu uleiurile dar cum este cu "tratamente impotriva caderii parului" ? Ma gandesc ca si in acest domeniu in afara de tratamente naturiste sunt si medicamente cu prescriptie medicala; Oare am voie sa pun adsense pe un astfel de site si sa mentionez pe el niste sampoane impotriva caderii parului?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Ma gandesc ca si in acest domeniu in afara de tratamente naturiste sunt si medicamente cu prescriptie medicala; Oare am voie sa pun adsense pe un astfel de site si sa mentionez pe el niste sampoane impotriva caderii parului?
    S-au terminat nisele ? Decat sa te apuci sa construiesti ceva care poate nu e 100% in concordanta cu TOS-ul lor, mai bine cauti o nisa safe si unde poti dezvolta fara riscuri.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th February 2009
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

Nimeni?

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Site respins de adsense !?
    De pepsy89 în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 4th May 2011, 16:11
  2. Google Ad Manager, cerere recomandari
    De Popescu Marian în forumul Adsense
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 15th May 2009, 22:02
  3. meniu cont google adsense
    De saw în forumul Adsense
    Răspunsuri: 4