Citat Postat în original de ccnetwork Vezi Post
Sistemul adsense functioneaza cam in acelasi sistem precum Google Search.

Daca tii pe site un singur bloc de reclame atunci vei primi mai multi bani pe reclama. De ce ? Pai daca, continutul tau este optimizat pentru un cuvant puternic cu un CPC mare, atunci advertiserii se vor "bate" pentru a prinde un loc fruntas in blocul tau de reclame. Daca tii trei blocuri de reclame, atunci advertiserii se vor bate pe 16 locuri in loc de 4 deci -> mai mult spatiu de afisat, costuri mai mici.

Asta este parerea mea si o sustin. A fost testata si este folosita in continuare de mine !
Cum ai testat ideea asta? Cum verifici ca se bat advertesirii pe site-ul tau?
Cati advertiseri directioneaza reclamele spre site-ul tau in mod explicit? Si cate reclame sunt afisate dupa cum crede google?
Crezi ca un site cu 1000 de afisari pe zi va fi trecut cineva pe o lista pentru a fi afisate reclame directionate?
Eu am site ce depaseste 1 mil de afisari lunare, in top 5 pe nisa si iti spun ca nici macar 10% din reclame nu sunt directionate, sunt zile si cu 1% sau deloc. Si este vorba de un site un bine nisat cu trafic curat si de calitate
Daca era sa se "bata" advertiserii pe site-ul tau trebuia sa fie reclama directionata in proportie de 100%
Si ce nu este reclama directionata, tu cu cele 1000 de afisari daca afisezi mai putine ad-uri reduci cu cat % numarul de afisari globale unde se pot afisa ad-urile google. tu nu reprezinti cu site-ul tau nic 1 la 100000 din concurenta pe adwords/adsense romania, asa ca nu se simte faptul ca tu nu mai ai pusa reclama.