Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
Tu ai copii? Banuiesc ca nu de sustii asemenea aberatii. Acele clickuri sunt date de copii si nu de parinti. Mai ales ca tu spuneai mai sus ca copii ar trebui sa dea click in semn de recunostinta

Se bat pe trafic nu pentru a cumpara reclama
@lovelife nu stiu ce ai patit azi dar numai in strachini calci! eu am copii, nu unul ci chiar doi, ambele fete, asa ca fii sigur ca stiu ce vorbesc in privinta site-urilor de jocuri, a parintilor si a copiilor.
In plus am atat site-uri de jocuri in .ro cat si in .com de mai multi ani.
Am de asemenea prieteni din aceasta nisa care au site-uri medii sau puternice pe nisa aceasta.
Nu inteleg de ce te bagi tu in discutia asta daca nu ajuti cu nimic, eu am spus ca in strainatate, copiii stiu sa dea click pe reclama in semn de recunostinta ca au jucat pe gratis, din acest motiv ctr-ul la un site de jocuri pe .com e si de 10%, pe cand in .ro e doiar 1 sau 2% pentru ca la noi, copiii nu dau acel click decat din greseala sau da parintele daca il intereseaza reclama care o vede.
Si invata sa scrii romaneste, nu mai face cacofonii si pune trei de "i" acolo unde trebuie, nu doar doi, vezi textul scris de tine "...Mai ales ca tu spuneai mai sus ca copii ar trebui sa dea click in semn de recunostinta"
Ai 34 de ani, mi-ar fi rusine sa nu stiu la varsta ta nici macar sa scriu romaneste corect.
In plus, nu e thread-ul tau, omul care l-a lansat vrea sa stie de ce castiga asa slab, eu i-am explicat, daca tu ai alta parere, invata sa o exprimi civilizat.