12th December 2011, 17:17
2 out of 3 members found this post helpful.
ai noroc ca la noi nu sunt obisnuiti copiii sa dea click pe reclama dupa ce se joaca
Un astfel de click este de fapt un furt din buzunarul celui care plateste pentru reclama, voi credeti ca banii aia vin asa de nicaieri, cresc prin copaci, si advertiserul este zgarcit ca nu vrea sa te imbogateasca pe tine, sa ii luati cat mai multi bani fara sa ii aduceti nimic. Aduceti adertiserului clienti care cumpara si fiti siguri ca veti primi mai multi bani. Printre algoritmii setati in adwords care stabilesc valoarea click-ului este si rata de conversie si costul per conversie.
La noi sunt in general ecpm-uri mici, deoarece romanul se duce la adwords sa plateasca putin (deoarece se poate) si nu il intereseaza ca traficul ce vine nu e targetat
Si un site de jocuri ar fi un trafic targhetat pentru ce? Zi merci ca nu toti cei care platesc la adwords stiu ce este trafic targetat ca altfel astia cu site-urile de jocuri ati fi muritori de foame, nu prea ar mai ajunge la tine.
pana nu se gasesc niste advertiseri seriosi care sa se lupte intre ei pentru nisa pe care esti tu, nu vei fi platit decent.
De ce s-ar bate pe aceasta nisa "jocuri"? Afla ca sunt nise in care concurenta este mare, am o micro nisa unde click -ul mediu este de 7-10 centi
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
12th December 2011, 19:44
0 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
lovelife
Un astfel de click este de fapt un furt din buzunarul celui care plateste pentru reclama, voi credeti ca banii aia vin asa de nicaieri, cresc prin copaci, si advertiserul este zgarcit ca nu vrea sa te imbogateasca pe tine, sa ii luati cat mai multi bani fara sa ii aduceti nimic.
Aduceti adertiserului clienti care cumpara si fiti siguri ca veti primi mai multi bani. Printre algoritmii setati in adwords care stabilesc valoarea click-ului este si rata de conversie si costul per conversie.
Si un site de jocuri ar fi un trafic targhetat pentru ce? Zi merci ca nu toti cei care platesc la adwords stiu ce este trafic targetat ca altfel astia cu site-urile de jocuri ati fi muritori de foame, nu prea ar mai ajunge la tine.
Toti cei care fac reclama pe site-urile de jocuri mizeaza pe faptul ca si parintii vad acea reclama, nu doar copiii, un copil oricum nu poate converti ca nu stie ce sunt reclamele si nu are nici bani, copilul da click in general pe tot ce e mai viu colorat si mai atractiv pentru el.
De ce s-ar bate pe aceasta nisa "jocuri"? Afla ca sunt nise in care concurenta este mare, am o micro nisa unde click -ul mediu este de 7-10 centi
Pe nisa de jocuri se bat multi, unii stiu cu ce se mananca, altii doar cred ca stiu.
Una e sa ai un site de jocuri cu trafic sanatos si alta e sa orbecai cu trafic mic si sa fii dezamagit.
12th December 2011, 19:53
1 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
dary5ro
Toti cei care fac reclama pe site-urile de jocuri mizeaza pe faptul ca si parintii vad acea reclama, nu doar copiii, un copil oricum nu poate converti ca nu stie ce sunt reclamele si nu are nici bani, copilul da click in general pe tot ce e mai viu colorat si mai atractiv pentru el.
Tu ai copii? Banuiesc ca nu de sustii asemenea aberatii. Acele clickuri sunt date de copii si nu de parinti. Mai ales ca tu spuneai mai sus ca copii ar trebui sa dea click in semn de recunostinta
Pe nisa de jocuri se bat multi, unii stiu cu ce se mananca, altii doar cred ca stiu.
Una e sa ai un site de jocuri cu trafic sanatos si alta e sa orbecai cu trafic mic si sa fii dezamagit.
Se bat pe trafic nu pentru a cumpara reclama
12th December 2011, 21:37
1 out of 1 members found this post helpful.
Se pare ca unii se simt deranjati cand le spun ca este un furt ca atunci cand dai click-uri aiurea sau ii indemni pe altii sa o faca pe anunturile google.
Sa va vad eu pe voi astia cand va da cineva click aiurea pe anunturile platite de voi si cum veti avea pierderi ce fel o sa fie. La astia va doresc sa va "moara" traficul la site-uri pentru ca asta meritati
12th December 2011, 21:43
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
lovelife
Tu ai copii? Banuiesc ca nu de sustii asemenea aberatii. Acele clickuri sunt date de copii si nu de parinti. Mai ales ca tu spuneai mai sus ca copii ar trebui sa dea click in semn de recunostinta
Se bat pe trafic nu pentru a cumpara reclama
@lovelife nu stiu ce ai patit azi dar numai in strachini calci! eu am copii, nu unul ci chiar doi, ambele fete, asa ca fii sigur ca stiu ce vorbesc in privinta site-urilor de jocuri, a parintilor si a copiilor.
In plus am atat site-uri de jocuri in .ro cat si in .com de mai multi ani.
Am de asemenea prieteni din aceasta nisa care au site-uri medii sau puternice pe nisa aceasta.
Nu inteleg de ce te bagi tu in discutia asta daca nu ajuti cu nimic, eu am spus ca in strainatate, copiii stiu sa dea click pe reclama in semn de recunostinta ca au jucat pe gratis, din acest motiv ctr-ul la un site de jocuri pe .com e si de 10%, pe cand in .ro e doiar 1 sau 2% pentru ca la noi, copiii nu dau acel click decat din greseala sau da parintele daca il intereseaza reclama care o vede.
Si invata sa scrii romaneste, nu mai face cacofonii si pune trei de "i" acolo unde trebuie, nu doar doi, vezi textul scris de tine "...Mai ales ca tu spuneai mai sus ca copii ar trebui sa dea click in semn de recunostinta"
Ai 34 de ani, mi-ar fi rusine sa nu stiu la varsta ta nici macar sa scriu romaneste corect.
In plus, nu e thread-ul tau, omul care l-a lansat vrea sa stie de ce castiga asa slab, eu i-am explicat, daca tu ai alta parere, invata sa o exprimi civilizat.