Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 27 din 27

Subiect: Probleme cu CPC la Adsense

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

2 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Cumva si mie "click de multumire" suna a furt. E ca si cum as dona pentru copii orfani din banii vecinului. Daca vrei sa multumesti cuiva, baga mana in buzunarul TAU si plateste, nu in buzunarul advertiserului dand click aiurea pe reclame.
    Caut cu jingle.ro.

Cata. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st August 2005
    Posturi
    330
    Putere Rep
    39

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Diferenta intre noi si ceilalti nu e ca ai nostri nu stiu sa dea click sau ca dau prea putine. Diferenta intre noi si ei e ca ai lor au bani, iar ai nostri au 10 euro pe luna alocatie.

Venitul obtinut de advertiser din reclamele pentru jocuri este acela pe care utilizatorul il realizeaza in joc. La noi daca un copil ii spune parintelui ca vrea sa achizitioneze 100 galbeni intr-un joc, parintele ii da doua palme si il trimite sa-si faca temele. In timp ce in alte tari minim 20% din utilizatorii activi ai unui joc browser investesc bani in joc. In medie 20 euro pe luna intr-un joc de genul lui Metin. La un calcul simplu avem 1000 de inregistrari/ 100 de jucatori activi si 20 de activi platitori = 400 de euro pe luna

Daca taiati un zero din suma aia, nu e suficient ca sa vedeti cat investesc ai nostri in astfel de jocuri. Si atunci cum vrem sa avem CPC mare? Atat timp cat o afacere nu este profitabila pentru ambele parti, acel lucru nu e afacere, ci profit pentru unul si pierdere pt altul!

In orice caz la noi e diferenta si de mentalitate, lumea in general judeca subiectiv si nu se gandeste la munca depusa de developeri. Ei vor gratis, iar daca nu e gratis pleaca mai departe!

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    51
    Posturi
    369
    Putere Rep
    39

Implicit

Site-urile astea de jocuri sunt intr-adevar o problema in Romania, tocmai de aceea eu la absolut, dar absolut, toate campaniile prefer sa fac o lista de site-uri alese unul cate unul si bag reclama numai pe alea. Spre informare, iata ce preturi ofer:
    - la o firma de constructii: 0.25 RON (insa costul efectiv e de 0.09 RON)
    - la o campanie auto: 0.40 RON (cost efectiv 0.28 RON)
    Din pacate asta e piata, daca altii nu ofera mai mult, nici eu nu am de ce sa dau mai mult...
    Am si campanii in SUA / Canada, si acolo fara 1-1.5 dolari / click Goagal nici nu se uita la tine, sau te baga si pe tine acolo unde se stinge lumina. Aia e piata din America... taci si inghiti (ma rog, de la o vreme ma joc cu Adcenter, care are costuri mult mai mici).
    Pe de alta parte acolo nu am teama sa las afisarile la liber, pentru ca in majoritatea cazurilor site-urile sunt alese bine, adica nu risc sa ma trezesc aiurea cu clickuri de pe site-uri de joculete, ca in Romania...
    Lucian

danutz9100 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th April 2011
    Posturi
    26
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Gata a crescut si valoare pe click de aproape 3 zile,am ajuns la maxim de 0.08 si minim 0.04 eurocenti.

Am deschis un subiect sa va intreb ceva si voi v-ati luat la cearta,tipic romanesc.

danutz9100 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th April 2011
    Posturi
    26
    Putere Rep
    0

Implicit

Ceva ciudat la adsense in ultimele 3 zile,de cand mi-a crescut valoarea CPC adsense uita sa contorizeze click-urile,in ultimele 3 luni aveam minim 100 click-uri zi iar de 3 zile mai mult de 20 /zi nu contorizeaza,parca mi-a pus limita .

Voi cum stati cu statisticile,normale sau tot in scadere?

Yahweh este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

Implicit

scadere adsense ... probabil e o problema generala,la mine in ultimele 3 zile au scazut si vizitele.

Cata. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st August 2005
    Posturi
    330
    Putere Rep
    39

Implicit

Depinde ce reclame apar pentru ca daca nu sunt atragatoare pentru click e logic ca scade ctr-ul!

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Probleme Adsense Ads afisare...
    De kalu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 30th August 2011, 11:05
  2. Probleme adsense
    De Zargan în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th July 2011, 12:37
  3. Probleme cu targetarile din Adsense
    De Cristian Mezei în forumul Adsense
    Răspunsuri: 13