eu am copii, nu unul ci chiar doi, ambele fete, asa ca fii sigur ca stiu ce vorbesc in privinta site-urilor de jocuri, a parintilor si a copiilor.
Si eu am 2 copii si am studiat cum se comporta pe net. Sa inteleg ca tu joci in locul copiilor tai, in timp ce ei stau pe margine si se uita? Si dai click pe reclamele ce sunt afisate in timp ce copii tai joaca?
copiii stiu sa dea click pe reclama in semn de recunostinta ca au jucat pe gratis, din acest motiv ctr-ul la un site de jocuri pe .com e si de 10%, pe cand in .ro e doiar 1 sau 2% pentru ca la noi, copiii nu dau acel click decat din greseala sau da parintele daca il intereseaza reclama care o vede.
Deci arta de a fura un advertiser este un semn de educatie aleasa? Asta este sistemul de valori cu care iti educi copilul.
Ai 34 de ani, mi-ar fi rusine sa nu stiu la varsta ta nici macar sa scriu romaneste corect.
Stiu sa scriu romaneste, scriu in graba si fara sa revizuiesc ce am scris, tastez gresit, dar e un forum de SEO unde nu trebuie sa imi dau licenta la ortografie. Dar stiu ca la tine furtul este o virtute, si nu trebuie sa te rusinezi de el.
In plus, nu e thread-ul tau, omul care l-a lansat vrea sa stie de ce castiga asa slab, eu i-am explicat, daca tu ai alta parere, invata sa o exprimi civilizat.
Si eu mi-am exprimat parerea, dar ma deranjeaza enorm cand vine unul si spune ca cei care nu fura au un defect din asta
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama