8th October 2011, 13:26
1 out of 1 members found this post helpful.
Am inteles ca a fost cineva banat din aceasta cauza, dar tot mi se pare absurd , asta a fost motivul lor ? "Traficul vine din Facebook, noi te banam " ?
Oricum am gasit partea aceasta "Promoting your site on third-party sites not designed for site promotion, or where such promotion is unwanted, such as classifieds or social networking sites".
Deci ei recomanda sa nu primesti trafic din Facebook, ceea ce inseamna ca teoretic, daca lor li se pare ceva suspect, prea putine conversii, etc, etc pot sa te baneze , ceea ce , again, mi se pare absurd .
Asa ca nu stiu ce sa zic, le poti da un mail la support ca sa fii sigur.
8th October 2011, 13:47
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Vali D
Am si eu o intrebare, poate pentru unii pare prosteasca.
Sa zicem ca am un site (pe care am adsense) din care imi vin 10% vizitatori din google iar restul de pe facebook. Va considera google ca fac spam pe facebook? Acelasi lucru despre twitter, vizitele din refereri (cumperi trafic...etc).
Pai faci spam? Daca da, e posibil sa te baneze. La fel s-a intamplat si cu craiglist - cel mai mare site de classifieds - postau lumea anunturi acolo spam si trimiteau vizitatorii la un site cu adsense pe el pana cei de pe craiglist au inceput sa raporteze la google siteurile care ii spamau si i-a banat.
Ei au un TOS o propozitie ca daca faci spam pe retele sociale, classifieds, sau etc te pot bana.
In afara de asta, mai depinde evident si conversia traficului. Daca e slaba, te baneaza indiferent de unde vine traficul. In general spam = conversie slaba.
Nu te baneaza insa doar pentru ca ai procentul de trafic mare de la facebook sau twitter sau etc. Cel mai probabil ala doar declanseaza filtrul de review, iar banarea vine ulterior - fie spam, fie conversii slabe, fie incarcare tos, alte motive, etc.