Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 18 din 18

Subiect: Adsense si Facebook

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Un moment! Nu e vina mea ca site-ul e mai 'iubit' pe facebook decat pe google. Daca imi vin in fiecare zi ~100 din facebook, inca 50 din twitter, si inca 50 din alti referi, inseamna ca fac spam?
    Ce ar trebui sa fac? Sa nu-mi mai promovez site-ul pe facebook? Sa nu mai fac link exchange...etc? Doar de teama ca ma va bana google?

Cristi spunea mai sus: "Pierzi tu, pierd si ei...".. dar daca castig eu, ei nu castiga?
    Cat despre 'conversie slaba', nu stiu ce sa spun. Dar atat timp cat userilor de pe facebook le place ce postez, inseamna ca sunt interesati de acel articol, nu? La fel si cu alti referi...

Poate la voi e mai simplu. Aveti site-uri de nisa, vizitatori din google. Dar daca eu ma bazez pe retelele sociale? Trebuie sa-mi fac griji?
    Multumesc de raspunsuri.
    Vand Advertoriale (pr 5)

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Dupa cum am mentionat, daca stii ca esti in regula cu siteul si modalitatile de promovare nu ar trebui sa iti faci griji, activitatea "anormala" poate declansa in cel mai rau caz un review, daca tu treci cu brio de review, nu te baneaza nimeni.

Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Okey. Am luat la cunostinta :-)
    Multumesc de raspuns/uri
    Vand Advertoriale (pr 5)

daniweb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Posturi
    310
    Putere Rep
    32

Implicit

eu cred ca nu te baneaza pe motivul acesta, daca traficul este real atunci e ok. Oricum ei te pot bana cand au chef si iti gasesc ei un motiv, stai linistit. Stiu multe situri cu trafic direct 50% iar restul de 50% este din referi si nu au fost banati, vorbesc de situri cu trafic > 10k / zi

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de daniweb Vezi Post
    Oricum ei te pot bana cand au chef si iti gasesc ei un motiv, stai linistit. Stiu multe situri cu trafic direct 50% iar restul de 50% este din referi si nu au fost banati, vorbesc de situri cu trafic > 10k / zi
    Nu conteaza vizitele atunci cand esti banat de google, cu siguranta nu a fost banat doar ca asa a avut nea' google chef. Va rog daca e posibil sa nu mai spuneti ca totul este doar ca asa are chef cineva. Este un regulament foarte bine facut ce iti explica tot ce ai nevoie pentru a nu fi banat, nu e nevoie de prea mult timp sa il citesti.

Asadar consider ca in primul rand e nevoie sa fim noi corecti apoi sa vorbim de cei de la Google.

Cat despre Google am inteles ca in curand o sa fie deschis si in Romania un sediu la care clientii Adsense si Adwords sa poata primi raspunsurile mult mai rapid. Tin sa mentionez ca acest lucru nu are insa o data stabila si alte informatii de genu ( sau inca nu le stiu eu, o sa ma documentez si o sa revin).

daniweb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Posturi
    310
    Putere Rep
    32

Implicit

@MaXz , eu am fost banat de google, cand m-a prins in cont cu bani f multi, motivul... invalid clicks. Aveam mii de clicuri zilnic din trafic worldwide, toate corecte din partea mea. Daca a vrut cineva sa imi faca rau si sa dea clikuri aiurea ei trebuie sa stie lucrul acesta si sa nu le plateasca, cum de fapt sustin ca fac. Am citit politica google de n ori, lucram cu adsense de peste 7 ani si stiam cum trebuie puse reclamele, politica de invalid clicks, etc. Chiar imi faceam un review asupra lor impreuna cu alti oameni care cunosc si ei politica adsense si castiga bine din adsense. Cu toate astea am fost banat si chiar daca am facut o cerere de apel , si ei mi-au trimis mail automat ca imi vor raspunde la cerere in 1 saptamana, nu au facut-o niciodata, le-am mai trimis vreo 2 mailuri dar la fel, fara raspuns, probabil ca vor raspunde candva. Consider ca era frumos din partea lor sa spuna, uite ti-am revizuit contul si intradevar am luat o decizie corecta cand am banat contul.
    Ultima modificare făcută de daniweb; 17th October 2011 la 20:20.

Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Revin.
    Se da urmatorul exemplu. Este o aplicatie pe facebook.
    Daca as face la fel, as risca sa-mi baneze contul?
    Vand Advertoriale (pr 5)

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Daca ai face la fel eu ti l-as bana. Astia incearca sa-ti instaleze pluginuri in firefox fara sa te intrebe nimic, ca sa nu mai zic de dubioseniile pe care le fac cu "like"
    Caut cu jingle.ro.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Facebook down ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 25th September 2010, 18:18
  2. Facebook down ?
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 25th September 2010, 18:18
  3. Facebook ads
    De Adrian Poputoaia în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 19th June 2009, 16:00
  4. Facebook ads
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 19th June 2009, 16:00

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •