salutare,
ma gandeam daca am voie sa fac ceva in genu ce face google pe gmail.
Un modul de ad care sa se plimbe pe sidebar dupa scroll.
Voi ce ziceti? adica google is doing it ....
salutare,
ma gandeam daca am voie sa fac ceva in genu ce face google pe gmail.
Un modul de ad care sa se plimbe pe sidebar dupa scroll.
Voi ce ziceti? adica google is doing it ....
Nu cred ca ai voie. Parca am citit ceva de genul si tin minte destul de sigur ca nu ai voie. Ei au voie, ca e firma lorSincer, nici adsense pe video-uri nu cred ca ai voie, cum fac ei pe youtube, dar cui ii pasa? Cine sa se certe cu ei? Probabil si-au mai modificat intre timp termenii si conditiile, nu stiu. Dar cel mai bine e sa citesti la ei pe site. Oricum, nu ti-as sugera chestia cu div-ul fix (sa se plimbe pe sidebar, cum zici tu)
Inca o chestie... Asta este motivul pentru care se plang multi ca s-au trezit cu conturile inchise fara sa faca nimicProstii. Toti care au patit asa au umblat cu ceva smecherii, mai mici sau mai mari, crezand ca ii pot pacali pe cei de la Google. Doamne, ce oameni. Aia au acolo programatori de fac masinile sa mearga singure si ditamai algoritmii si se trezesc cativa "smecheri" sa-i pacaleasca. Faci cum crezi, dar sa nu vii si tu sa te plangi pe forum ca ti-au banat contul
![]()
Signatura lipsa
Corect, ei centreaza, ei dau cu capul.
Eu cat am avut bannere puse ok n-am avut nicio problema, dar ca orice algoritm poate avea si erori asadar nu bag mana in foc ca nu au fost si oameni banati aiurea...
scriu pe blog cand n-am ce face ..
Cu siguranta nu ai voie!
Sigur nu e voie si nici nu cred ca se merita... Pierzi si vizitatorii prin aceasta metoda care mie unul mi se pare "enervanta".
Cu toate astea poti incerca pe un site de proba, dar vezi sa nu il legi in nici un fel de restul proiectelor tale si apoi poate ne comunici si noua rezultatul... Ar fi o chestie faina sa vezi in practica ce se poate intampla cu adevarat.
Nu am spus ca lumea nu face asta. Am spus ca nu ai voie, conform termenilor si conditiilor adsense. Chiar nu faci diferenta? Kitcat a intrebat daca are voie, nu daca sunt oameni care fac. Am zis ca sunt care fac, dar asta nu inseamna ca-i un lucru bun. Daca sunt criminali pe lumea asta si violatori, inseamna ca-i un lucru bun? Of... gandeste si tu inainte sa vb
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)