Am tot vazut siteuri "Adsense Ready".
Cati bani se pot face cu aceste tipuri de siteuri ?![]()
Am tot vazut siteuri "Adsense Ready".
Cati bani se pot face cu aceste tipuri de siteuri ?![]()
si eu ma intreb.. cica daca ai 100 de siteuri si unu aduce 1$/zi.. calculeaza![]()
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
100 dolaaaaaaari pe ziiiiiiiiiiiiiiii
3000 de dolari pe lunaaaaaaa
si cateva zeci pe an![]()
http://www.xsitepro.com/ cica asta ar fi un soft pt asa ceva.... nu stiu exact.. e pe bani si nu l-am gasit pe nicaieri... chiar as vrea sa pun mana pe asa ceva sa vad cum merge.... sau un script d'asta pt scrapper sitescare sa si inregistreze sa submiteze sa faca tot... are cineva? curiozitatea e mare aici
![]()
Sa presupunem ca cineva l-ar aveaPostat în original de Iskander
...cum/unde ar putea sa ti-l trimita? (caz ipotetic, fireste)
![]()
semnatura conforma cu regulamentul
daca vreti sa faceti citeva sute, mii de dolari (banuiesc) si sa "dispareti" multumiti probabil ca asta este o solutie. parerea mea - internetul o sa existe multi ani de acum inainte. de ce sa nu investiti timpul si energia in ceva de valoare care incet incet, in timp, sa va aduca bani la fel de multi. intotdeauna cind am vrut sa fac un site m-am gindit "oare daca nu as avea adsense pe el as mai putea face bani cu el. dar daca as vrea sa-l vind l-ar cumpara cineva?". ceea ce spuneti voi acolo sunt site-uri care se vind cu 15-20$ unul, dublul pretului domeniului, incercati chiar pe DP, sunt sigur ca gasiti.
probabil nu mai este mult si va veni si vremea cind google va verifica fiecare site inscris la adsense... si atunci ce te faci.
e foame
pana atunci, daca asa de bine merge treaba, aganjezi o echipa etc... nu stiu, n-am incercat.. sunt curios ca si fireeyes... e vb de business.. short term, long term... pana la urma cred este vorba de viziune...
citeam pe blogu lui shoemoney cum un prieten de al lui, spamand google base facea 10 000 $ / zi din pron cu adultfinder... i-a mers cam o luna.. link aici
Ultima modificare făcută de Iskander; 23rd June 2006 la 15:11.
Super tare linkul cu blogul respectiv...oricum, sunt sigur ca exista nenumarate metode de a face bani (multi) online, la fel cum exista astfel de metode de a face (multi) bani offline...they're just not open to the public! (adica nu sunt prea multi cei care stiu despre ele).
Well, enough drooling...back to SEO now!![]()
semnatura conforma cu regulamentul
hm... adsense ready websites sunt usor de gasit (la un anumit nivel)... banii insa ii faci cu scripturi proprii care nu sunt identificabile de SE-uri.
Totusi, inainte de a visa frumos, invatati sa indexati un site. Cei care va spun povestile alea cu bani super multi baga un site in google in 2-3 zile si il indexeaza in proportie de 50% (vorbim de zeci... sute de mii de pagini uneori) intr-o saptamana, cel mult doua.
dupa cum mai spuneam undeva pe un thread, ca orice site, un MFA merge daca stii sa il indexezi. mai mult, trebuie sa il indexezi bine (sa fie in prima pagina la cuvinte de cautare).
ca idee, spam-ul pe motoare de cautare necesita mai multe cunostinte (programare, SEO, server administration) decat simpla scriere a contentului unui site, asa ca nu mai visati frumos pe ce cititi pe bloguri... invatati sa indexati un site cum trebuie, invatati bazele SEO si atunci poate ca o sa faceti aia 1$/zi dintr-un MFA.
insa, ca idee, nu mai bine va ganditi voi altfel? stiu oameni care castiga 1000-2000$/luna cu cateva bloguri curate sau chiar cu un site, doua, dupa numai jumatate de an.
(stiu si un spammer care castiga 20000$/luna. dupa 4 ani de spam si 8 de administrare servere, este adevarat. Acelasi spammer spune ca nu mai merge ca inainte si isi baga banii in site-uri curate, care scot pe termen lung sume cu multe, multe zero-uri.)
P.S.: daca era asa de simplu cum vedeti pe bloguri, era plina lumea de spammeri milionari in dolari
Ultima modificare făcută de Bobby; 24th June 2006 la 19:47.
concret, ce intelegi prin fraza sa stii sa indexezi un mfa sau un site? seo si link-uri, link-uri si iar link-uri? sau te referi la ceva ce crezi ca noi nu am auzit?
sa lasam discutia la o parte cu bloguri curate... ca nu despre asta e vb, vb despre mfa.. asta e studiu de caz
incercam sa intelegem fenomenul din toate punctele de vedere. fenomen care are foarte mare amploare din ce vad. Fenomen pe care google si ceilalti jucatori il cunosc, dar il cam ignora....
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)