Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 19 din 19

Subiect: Adsense Ready websites

florin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    25th April 2006
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    424
    Putere Rep
    38

Exclamation Simplu

Citat Postat în original de Bobby
    P.S.: daca era asa de simplu cum vedeti pe bloguri, era plina lumea de spammeri milionari in dolari
    Simplu e si nu prea. Principala problema e ca lucrezi acu si iti iei banii peste jumatate de an. Exemplu de pe pielea mea: bani pe net (de genu click, click, clik,)a fost prima incercare (foarte proasta de altfel) , m-am lecuit cind am facut primu' blog facusem cu adsense intr-o saptamina 50 de centi ceea ce nu am facut cu "click click" intr-o luna, apoi am mai bagat un blog, si inca unu, treaba e ca nu stiu deloc programare de nici un fel asa ca am avut o caruta de helpuri de citit despre una despre alta (template, optimizare) si mai sunt si unii care te duc in eroare, plus ca sunt unele de optimizare care nu leam gasit nicaieri, da' toti zic despre ei ca sunt mama taticilor de SEO si te ajuta de te rup in doua (nu zic te ajuta da' crema o pastreaza pentru ei)

Concluzie: Nu e simplu, da' se poate pentru cineva cu o cit de cita pregatire, si multa F.F.F.MULTA RABDARE

(mie mi se termina curind daca nu primesc ceva $)

Bobby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    22nd May 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    47
    Posturi
    94
    Putere Rep
    37

Implicit

@iskander: studii de caz nu ai sa gasestii in vecii vecilor doar presupuneri. In plus, tu chiar crezi ca cineva care stie ce si cum sa faca iti va spune tie?

Ca idee, pun pariu ca ai citit/auzit despre aproape 95% din tehnicile flosite de spammeri. Important este sa stii sa le pui in aplicare. De asta spun eu ca e bine sa inveti mai intai sa indexezi un site si abia apoi sa te gandesti la MFA-uri.

Anyway, eu imi inchei aici discutia pe thread pentru ca asta e singurul sfat pe care il pot da cuiva care vrea sa faca bani de pe MFA-uri cand nu stie "basic techniques" pentru indexarea unui site. Daca esti in stare sa bagi un site in Google in 2 saptamani, atunci nu ai nevoie sa iti spun eu ceea ce vrei sa stii: stii deja unde sa gasesti informatiile

@Florin: banii ti-i iei la 2 luni dupa ce faci prima suta de dolari. de unde 6 luni? :-/ ah... daca iti ia 4 luni sa faci suta....
    Ultima modificare făcută de Bobby; 24th June 2006 la 18:55.

Iskander este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

Implicit

bobby, faci niste presupuneri total eronate.. nu stiu de unde ai scos-o ca nu stiu "basic techniques", daca-mi vine botu pe site in 2zile e suficient pt basic techinques? personal din prima luna si la prima mea incercare am scos 500$/luna cu peste 60 mii useri/luna.. +pr4, +dmoz, cu un blog curat, asa ca te rog lasa la o parte presupunerile... daca ai ceva de zis la subiect zi, daca nu, nu mai da pe langa....

vb despre mfa... daca stau sa ma gandesc, mfa nici nu are de ce sa fie sinonim cu SE spam, mai ales la ce mfa-uri am vazut eu

Concluzia mea: strategia e sa faci 100 bucati pe domenii de nisa, cu un design extrem bun, sa incerci sa schimbit continutu sa para ok si sa incerci sa obtii cat m multe link-uri... si sunt convins ca succesul lor va fi pe termen mediu si nu scurt, imi pare rau ca nu am acum la indemana un exemplu de un mfa, o frumusete ... si m consider ca adsensu ar trebui pus pe ele dupa ce obtii ceva linkuri si rezultate in serps.
    Ultima modificare făcută de Iskander; 26th June 2006 la 17:13.
    Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!

w3bmaster este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd June 2005
    Locaţie
    Buzau/Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    409
    Putere Rep
    0

Implicit

Pe mine chestiile astea ma lasa masca ... cum naibi e posibil acu fac si eu cateva teste sa vad cum imi merge adsensu sa vad cand oi lansa siturile dar 2-3 mii pe luna mi se pare o suma astronomica ....

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    22nd May 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    47
    Posturi
    94
    Putere Rep
    37

Implicit

@Iskander: botul trebuie sa iti vina la 30-60 de minute dupa ce dai drumul la site eu vorbeam de indexare, e o alta poveste.

iar la 60.000 de utilizatori, 500$ este putin - ce zici de 10.000 vizitatori lunar si 1000$? (ca idee, eu am vorbit de cei 100$ referindu-ma la ceea ce spusese Florin, nu la ce ai spus tu, deci nu trebuie sa sari in sus, nu am insinuat ca tu castigi mai putin)

Eu ti-am zis ce ar trebui sa auzi, dar tu nu ai vrut sa asculti/citesti. MFA-ul inseamna SE spam (pentru ca inseamna site-uri care nu sunt facute pentru useri si Google astfel defineste SE spam-ul). MFA-urile rezista in Google foarte putin (de aceea trebuie sa iti indexezi foarte repede site-ul, ca sa maximizezi perioada de exposure). Ceea ce citesti pe site-uri, cu 100 site-uri cu 1$ e doar matematica. Majoritatea MFA-urilor fac mai mult pe zi si majoritatea celor care fac SE spam (si castiga bani) nu au jdemii de site-uri.

Iar parerea mea nu era in nici un caz pe langa (poate ce spui tu sa fie): spun clar ca decat sa faci MFA, daca nu te pricepi la SEO si programare, mai bine faci un blog pe o tema cum trebuie, la care te pricepi, si in juma de an faci lejer 500$/luna (la mult mai putini useri). Ca sa poti avea succes cu MFA-uri trebuie sa ai un script propriu (cauta SE footprint sa intelegi de ce), sa stii sa optimizezi la maxim CTR-ul adsense si eCPM-ul (si stiu putini care sa stie si sa spuna, iar faptul ca tu ai 500$ la 60.000 useri nu arata ca ai sti), sa ai un server cu multe ip-uri, sa stii la perfectie WH SEO si inca multe altele.

So, reciteste ce am scris, trece si tu cuvintele prin filtrul gandirii si nu mai sari asa aiurea. Dupa cum spuneam, daca era asa de simplu cum spui tu (fac 100 siteuri la 1$/zi si m-am imbogatit... de ce nu faci 10000 la 1$ pe zi? sau un milion?) era plin internet-ul de milionari in dolari.

@w3bmaster: nimeni nu zice ca e usor, dar se poate. Adsense-ul este o unealta, insa: depinde de tine cum o folosesti ca sa castigi bani.

w3bmaster este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd June 2005
    Locaţie
    Buzau/Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    409
    Putere Rep
    0

Implicit

Hmm sa vedem acu mam apucat si eu orikum siturile care le lansez se vor utile si sper sa castige ceva bani prin trafic ...

Iskander este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

Implicit

Bobby, n-am stiut ca sunt la scoala si dau un test acum iar tu esti profesorul

cat despre indexare si cat timp vine botu sincer nu mai pot de asta, n-am dat atentie... pana acum... nu ma grabesc... am avut siteuri in index in 2-3 zile.. nu stiu n-am dat atentie si nu mi se pare prea important daca e in index in 7 zile sau 10 zile... dar avand in vedere argumentul tau cu mfa, da o fi important sa fie in index cat m repede.....

60 de mii de useri pe un site, pe care adsensu afiseaza reclama nonrelevante... e ceva... acum nu ma lua de ce sunt non relevante.. sunt, pt ca sunt si nu este in tema competenta mea, ca d'asta intreb.. sa mi-o imbunatatesc, ca nu m-am nascut atotstiutor...

imi dau seama ca tu vb acum de un intreg plan de atac, cu mfa-uri ordinare.. nu dispun de servere si alte prostii... ma gandeam ca un user simplu care stie cate ceva... am abordat problema nu la modul penal ci de bun simt.

am sarit pt ca faci presupuneri si ai niste texte de ma doare mintea cand le citesc. pt ca te exprimi asa... intepat... basic techniques si altele
    Ultima modificare făcută de Iskander; 27th June 2006 la 15:23.
    Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    22nd May 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    47
    Posturi
    94
    Putere Rep
    37

Implicit

ok, poate ca si eu sunt cam intepat

anyway, pentru relevanta, vezi tagurile adsense (section targeting) si cauta Google Adsense Secrets (sau ceva de genul) pentru a invata mai multe.

Cristian are un tutorial excelent pe seopedia.org despre cum sa folosesti imagini cu adsense.

Revenind la MFA-uri, si eu am facut aceleasi calcule la un moment dat Dar realitatea e foarte diferita. Anyway, daca faci MFA-uri, fa-le tu, cu uneltele tale. Tot ceea ce este free sau crackuit pe net nu merge decat daca esti foarte bun la BH SEO. Si atat iti spun ca se ia Krumel de mine

Ca sfat, insa, eu am inceput sa castig mult mai mult cand am lasat MFA-urile deoparte definitiv. Iar tu, la 60.000 de useri, ai o sansa mai mare sa castigi bani dezvoltand comunitati. Mult succes

florin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    25th April 2006
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    424
    Putere Rep
    38

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Top 100 Press Release Websites List
    De poison17 în forumul Utile
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 2nd May 2009, 14:08
  2. Is It Now Illegal To Link To Other Websites?
    De necropsique în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 22nd December 2006, 01:26

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •