Simplu e si nu prea. Principala problema e ca lucrezi acu si iti iei banii peste jumatate de an. Exemplu de pe pielea mea: bani pe net (de genu click, click, clik,)a fost prima incercare (foarte proasta de altfel) , m-am lecuit cind am facut primu' blogPostat în original de Bobby
facusem cu adsense intr-o saptamina 50 de centi ceea ce nu am facut cu "click click" intr-o luna, apoi am mai bagat un blog, si inca unu, treaba e ca nu stiu deloc programare de nici un fel
asa ca am avut o caruta de helpuri de citit despre una despre alta (template, optimizare) si mai sunt si unii care te duc in eroare, plus ca sunt unele de optimizare care nu leam gasit nicaieri, da' toti zic despre ei ca sunt mama taticilor de SEO si te ajuta de te rup in doua (nu zic te ajuta da' crema o pastreaza pentru ei)
Concluzie: Nu e simplu, da' se poate pentru cineva cu o cit de cita pregatire, si multa F.F.F.MULTA RABDARE
(mie mi se termina curind daca nu primesc ceva $)

facusem cu adsense intr-o saptamina 50 de centi ceea ce nu am facut cu "click click" intr-o luna, apoi am mai bagat un blog, si inca unu, treaba e ca nu stiu deloc programare de nici un fel
asa ca am avut o caruta de helpuri de citit despre una despre alta (template, optimizare) si mai sunt si unii care te duc in eroare, plus ca sunt unele de optimizare care nu leam gasit nicaieri, da' toti zic despre ei ca sunt mama taticilor de SEO si te ajuta de te rup in doua (nu zic te ajuta da' crema o pastreaza pentru ei)
Răspunde cu citat
doar presupuneri. In plus, tu chiar crezi ca cineva care stie ce si cum sa faca iti va spune tie? 
si nu este in tema competenta mea, ca d'asta intreb.. sa mi-o imbunatatesc, ca nu m-am nascut atotstiutor...