Ehhh dupa un bum al CPM-ului in ultima perioada se pare ca a venit si criza.
O scadere brusca in ultimele 2 zile.
S-a mai intamplat la cineva?
Ehhh dupa un bum al CPM-ului in ultima perioada se pare ca a venit si criza.
O scadere brusca in ultimele 2 zile.
S-a mai intamplat la cineva?
Weekendul trecut, pe unul din siteuri am observat o crestere a CPM-ului si a veniturilor de 15 ori fata de media normala, pacat ca a tinut doar o zi, adica site ce de obicei facea cam 10 euro/zi a facut sambata 150 euro cu acelasi nr de clickuri (64 clickuri)!!! Eu unul nu gasesc vreo explicatie.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Pai ce a crescut? rata de click, nuamrul de afisari, valoare click
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
valoarea clickurilor evident, de la 15 eurocenti per click la o medie de 2,3 euro per click. Stiu, pare ireal...
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
@RoManiac, acelasi lucru s-a intamplat si la mine, au scazut brusc si afisarile cu mai mult de 50 %.
Ma nu stiu ce face Google dar face.
Adica observ periodic scaderi de trafic concomitent cu scaderea CTR-ului si a CPMe-ului.
De asemenea parca sa zic ca Google in perioada de scadere nu mai afiseaza cele mai relevante anunturi prin Adsense.
De la inceputul anului am observat cam 3 astfel de perioade cu precadere la saiturile care pot fi considerate avand duplicat content. Traficul scade pana la 50% dupa care usor usor creste pana la valoarea de dinainte de scadere si poate chiar mai mult.
Poate confirma cineva ciclicitatea aceasta?
Ultima modificare făcută de RoManiac; 17th June 2011 la 11:50.
Cred ca asta se intampla si la mine!
Scadere de trafic, scadere de ecpm si desi vad ca exista anunturi ce ar fi relevante pt site-ul meu apar prioritar altele.
Sa fie asta si din cauza faptului ca au un cpc mai mare ?
nu stiu ce zic toti ca nu creste cpm-ul eu acum 2 sapt avem cpm 11 si a doua zi era 42 adica 47 click = 51.71e
si nu este prima oara cand vad asta. eu cred ca este din cauza traficului .
Cand am trafic nou cpm-ul creste iar cand am trafic vechi scade ,
Parerea mea,
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)