Cati dintre voi au vazut cresteri spectaculoase la eCPM-ul Adsense, in ultimele 2-4 zile ?
Cati dintre voi au vazut cresteri spectaculoase la eCPM-ul Adsense, in ultimele 2-4 zile ?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
sunt in grafice ... nu am nici o crestere spectaculoasa ...
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Am aproape o luna de cand mi-a crescut cu circa 40-50% ( chiar vroiam sa deschid o discutie pe aceasta tema ) . Sper sa ramana cat mai mult asa.
Ceva este foarte ciudat, da. Eu am 4 zile de cand s-a dublat. Nu 10%, nu 20%, ci dublat. Brusc, dintr-o zi anume.
Si la mine a crescut cu aproape o treime...probabil se fac ceva modificari la adsense...![]()
scriu pe blog cand n-am ce face ..
In acelas mod a inceput si la mine dar ulterior au mai alternat zile bune cu mai putin bune.
Am facut un calcul exact diferenta intre aprile si mai este de 83% +, in conditiile in care traficul este acelas, poate chiar usor mai mic. Cresterea e chiar mai mare din cat am estimat eu mai sus.
La mine a scazut putin,
Teoretic ar trebui sa creasca, pentru ca traficul pe internet scade in perioada asta, iar bugetele de publicitate ramana acelasi, deci un cost pe click mai mare, rezulta eCPM un pic mai mare
O dublare poate aparea si cand cineva a setat campanii dedicate pentru site-ul tau, eu am patit asa la inceputul anului cand apareau la mine pe site doar reclame de la o anumita firma si o rata de click foarte buna
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Nu e vorba de targetari specifice Lovelife. Am verificat. E doar content network normal.
Este vorba de CPC mai mare -> eCPM mai mare.
E perioada in care majoritatea firmelor de constructii de pe toate nisele baga foarte multi bani in adwords. Si datorita la optiunea aia din adsense sa plaseze reclame daca cineva a fost interesat in trecut de ceva, ii apare din nou reclame despre cautarea aceea.
O sa tina pana pe la sfarsitul lui iulie si prin august o sa inceapa sa scada.
Este valabil pentru toate nisele de constructii de la materiale pentru casa, acoperis,etc pana la termopane, mochete, lemn .... cat si pentru haine, aparate foto, excursii, masini ..
Eu ma ocup de un site despre constructii si lunile astea e o concurenta acerba in adwords.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)