exemplu
Baneaza contul de adsense pentru un astfel de template si astfel de asezare a ads-urilor?
exemplu
Baneaza contul de adsense pentru un astfel de template si astfel de asezare a ads-urilor?
si eu zic la fel ca risti sa iti pierzi contul , oricum un astfel de site este un spam ...
Scoti ceva bani cu o astfel de aranjare in pagina a anunturilor![]()
Ia ToS-ul line by line si vei gasi singur raspunsul. Ia vezi ce scrie ca patesti daca anunturile AdSense apar pe pagini fara content.
Cheers!
sal ro1h02n4 , dar daca pagina are continut ?
Atata timp cat respecti numarul de unit-uri recomandate de ei, nu induci in eroare userii prin asezarea ads-urilor in pagina nu vad care ar fi problema.
Am intrat in demo-ul dat de tine intr-un articol si acolo pare totul in regula 3 ad-unituri si un link unit, deci ar trebui sa fie totul ok. Nu induci in eroare, reclamele sunt semnalizate cum trebuie, nu sunt confundate cu meniurile. Ar trebui sa fii safe.
Cheers!
PS. Parerea mea. Poate ma insel. Asteapta si parerea altor useri mai experimentati. Apropos, vrei sa multiplici modelul asta de template? Adica sa il pui pe mai multe situri sau doar pe unul?
Doar pe unul ... eu nu cred ca e in regula ... eu zic ca induci userii in eroare ... o reclama adsense e identica cu continutul si afisarea sa
Sincer, nu stiu daca o sa dea cineva click pe o pagina intesata cu anunturi in genul.
Din ce am vazut, si din ce am citit, marea majoritate au tendinta de a inchide cat mai repede site-uri burdusite cu reclama.
Din punctul meu de vedere, o astfel de pagina merita stearsa din google, si nu numai.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Pana la urma,accepta sau nu? Multumesc de raspuns
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)