nu ai si ceva site cu jocuri? zilele astea am primit un email de la google in care zicea ca si-au schimbat cateva reguli, si ca pe siteurile de jocuri nu mai accepta reclame, sau nu mai accepta un anumit format de reclama. eu nu am site de jocuri, habar nu am de ce mi-au trimis mail
uite-l aici, poate te ajuta:
Stimate editor AdSense,
Noi, cei de la Google, ne-am angajat să menținem un ecosistem pozitiv pentru utilizatorii, editorii și agenții noștri publicitari. Ca urmare a controalelor noastre de verificare a calității, am observat unele tendințe negative în ceea ce privește rentabilitatea investiției agenților de publicitate și experiența utilizatorilor, tendințe care au legătură cu poziționarea unităților de anunțuri alături de conținut Flash dinamic. Din acest motiv, am modificat reglementările incluse în politică și dorim să ne asigurăm că sunteți la curent cu aceste modificări.
Dacă utilizați produsul AdSense pentru jocuri, asigurați-vă că urmați toate regulile indicate în acest document: https://docs.google.com/viewer?a=v&p...thkey=CJnsqrcG.
Vă rugăm să examinați unitățile AdSense pentru conținut, încercând să identificați destinațiile de plasare care ar putea duce la clicuri accidentale. Vă recomandăm să poziționați anunțurile la o distanță de minimum 150 de pixeli de orice conținut dinamic sau playere pentru jocuri Flash. Vă rugăm să modificați aceste implementări cât mai repede dacă vă aflați în situația descrisă mai sus; în caz contrar, nu este necesară nicio acțiune. Puteți găsi mai multe informații detaliate despre acest subiect pe blogul Inside AdSense: Avoiding accidental clicks Pt. 1: Keeping the right distance - Inside AdSense.
Rețineți că afișarea anunțurilor într-un mod care nu respectă regulile de mai sus poate duce la ajustarea veniturilor pentru clicurile care sunt accidentale și, ca atare, nevalide. În situațiile care prezintă un risc semnificativ pentru agenții de publicitate, este posibil să emitem notificări cu trimitere la politică, să dezactivăm difuzarea anunțurilor pentru site-ul care încalcă regulile sau chiar pentru întregul cont.
Vă mulțumim pentru înțelegerea și cooperarea de care dați dovadă în acest proces de păstrare a eficienței și valorii Rețelei de display Google.
Cu stimă,
Echipa Google AdSense
© 2011 Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043.
Ați primit acest anunț obligatoriu de serviciu prin e-mail pentru a vă pune la curent în legătură cu existența unor schimbări importante privind produsul sau contul dvs. AdSense.

Răspunde cu citat