Pagina 6 din 14 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 134

Subiect: adsense si impozitul

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    506
    Putere Rep
    32

Implicit

Google ma gandesc ca nu poate incalca TOS propriu. Mi greu sa cred ca google pe viitor va colabora cu administratia fiscala sa vada daca cei care castiga din adsense isi platesc impozitul.

Probabil peste cativa zeci de ani se va implementa un procent pe care google il va retine si va fi distribuit catre tara proprie , desi mi greu sa cred asta.

Cristian E. este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd August 2011
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

Toate tranzacțiile pe care voi le faceți pentru primirea banilor de la AdSense se fac prin bănci, deci Fiscul ARE în evidență toate aceste tranzacții, iar la un moment dat vă veți trezi cu o înștiințare frumușică acasă, care vă va obliga sa declarați toate veniturile și să achitați o amendă pentru neplata impozitului.
    Spun asta fiindcă personal, am pățit-o, chiar anul acesta. Și nu era vorba de o sumă mare.
    Cred eu, e mai bine să completați o declarație 201 cu veniturile din anul precedent, să o depuneți până pe 15 martie și să plătiți impozitul. Astfel sunteți în legalitate și nu mai stați cu griji.
    Celor care speră că nu vor fi 'prinși'... mult succes!

gigelx este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd August 2011
    Vârstă
    43
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit

Poate sa ne spuna cineva care a platit, de exemplu "Cristian E." cum se completeaza aceasta declaratie 201.
    De exemplu :
    - 1. Statul în care s-a realizat venitul - ce completam aici ? Internet ?
    - 2. Categoria de venit. Imi inchipui ca aici completezi "alte venituri" ca altceva nu vad.
    - 3. Data începerii activit....ii 4. Data încet..rii activit....ii 1 ianuarie - 31 decembrie ?

- "Not..: Se vor anexa documentele justificative privind venitul realizat ..i impozitul pl..tit, eliberate de autoritatea competent.. din ..ara în care s-a ob..inut venitul ..i cu
    care România are încheiat.. conven..ie de evitare a dublei impuneri.Declara..ia reprezint.. ..i cerere de restituire a impozitului pe veniturile din salarii pl..tite de angajatorul rezident în România, pentru activitatea desf....urat.. în
    str..in..tate." - sunt curios ce anexezi aici .. ... ? ? ?? ?

Astea sunt cateva intrebari .. dar cel mai bine ar fi sa ne spuna cineva care a platit ceva pana acuma .. si pasii pe care i-a facut.

Cristian E. este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd August 2011
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Giglex, vei găsi pe internet un tutorial, căutând "Google AdSense - fiscul vrea si din banii tai". Eu de acolo m-am documentat și am depus declarația completată exact ca acolo. Pe lângă ea, am anexat un print screen din contul AdSense, cu toate castigurile (nu plățile), din perioada 01.01.2010 - 31.12.2010. Banii încă nu i-am plătit, fiindcă aștept "nota de plată".

diet.popu este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    47
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

Stai un pic daca primesti 100 $ pe luna sau pe an , nu trebuie sa platesti?

Mie mi-a zis cineva ca Google trimite anual la Finantele statului roman lista cu platile efectuate, asa ca ei ne vad in evidente.

Inca sumele sunt mici : eu iau 86 euro la 3 luni, dar daca as lua 3000 pe luna sigur as avea probleme.

Intrebarea e daca dupa ce incasez in Paypal din tari straine Comunitatii Europene se plateste impozit . Logic ar fii ca nu , pentru ca munca nu e facuta pe teritoriul Romaniei.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Posibil sa conteze de unde prestezi tu munca, domiciliul de unde iti desfasori activitatea, Romania, de aici lucrezi.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    47
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu cred ca Paypal are vreo treaba cu statul roman . Nu e banca nu se supune regulilor bancare . Voi ce parere aveti ... O fii la fel si cu Google ?

Eu stiu cativa care castiga mii de euro lunar cu Google Adsense . O sa incerc sa dau de ei si am sa ii intreb cum e chestia asta.

Daca reusesc revin cu raspunsul.

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    Posibil sa conteze de unde prestezi tu munca, domiciliul de unde iti desfasori activitatea, Romania, de aici lucrezi.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de diet.popu Vezi Post
    Stai un pic daca primesti 100 $ pe luna sau pe an , nu trebuie sa platesti?

Daca nu faci 100$ in total de la adsense, si ei nu iti trimit nici un ban, atunci nu trebuie sa platesti. O data ce ai primit bani de la adsense, trebuie sa platesti indiferent ce sume primesti.

Mie mi-a zis cineva ca Google trimite anual la Finantele statului roman lista cu platile efectuate, asa ca ei ne vad in evidente.
    Oricum ai primii banii, cec sau western union, fiscul roman are access la datele respective. Daca ii primesti prin cec mult mai usor, dar nici prin western union nu e prea dificil.

Intrebarea e daca dupa ce incasez in Paypal din tari straine Comunitatii Europene se plateste impozit . Logic ar fii ca nu , pentru ca munca nu e facuta pe teritoriul Romaniei.
    Atata timp cat ai domiciliu in romania, toata munca ta facuta pe net se considera ca ai facut-o pe teritoriul romaniei, deci aici platesti impozite.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    47
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

Merci de lamuriri Nic . Nu suna foarte bine ce ne zici tu ... Inseamna ca ramanem in .... gol iar . Oricum faci in tara asta tot cine TREBUIE numai castiga.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Conform legislatiei in vigoare, castigurile trebuie declarate. Nu conteaza “ca nu te intreaba nimeni de ele”, cum spunea un blogger.
    (luat de pe blogul celui care a scris pe blog de impozitarea castigurilor adsense).

Imi pare rau, dar cei care au sume mici si declara sunt fraieri. Simplu. Ei fura si taie de peste tot, si noi sa mergem la ei sa le platim vacantele de mii de euro si masinile de sute de mii de euro?

Pana nu sunt obligat, nu le dau un leu. ABSOLUT NICIUN LEU. Parintii mei si toti bugetarii din Romania muncesc zi de zi si ce primesc in schimb? Odata la 6 luni disponibilizari si odata la 2 ani taierea salariilor? Mai bine le dau lor cat ar trebui sa platesc impozit. Sau la un azil de batrani/orice altceva.

Te pun sa platesti 5,5% la sanatate..PENTRU CE? Ca atunci cand ai nevoie de ingrijiri sa mai trebuiasca sa platesti inca odata tot + niste bani la doctor ca sa nu se uite la tine ca la o carpa?

Pagina 6 din 14 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th December 2010, 17:23
  2. Impozitul forfetar
    De tataraseni în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 67
    Ultimul Post: 20th June 2009, 16:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii