Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Adsense pe site de jocuri online

BabBarDeL este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th February 2009
    Posturi
    60
    Putere Rep
    32

Implicit Adsense pe site de jocuri online

Buna,

Am primit azi un mesaj pe contul de Google Adsense :

Ca urmare a unei examinări recente a contului dvs., am constatat că afișați în prezent anunțuri Google într-un mod care nu respectă politicile noastre de produs (https://www.google.com/support/adsen...tc=aspe-1pp-ro).

--------------------------------------------------
    EXEMPLU DE PAGINĂ: Joaca Incarca Camionul, un joc Masini online gratis in CurteaScolii

...

ÎNCĂLCĂRILE IDENTIFICATE:

ATENȚIE NENATURALĂ: editorilor nu le este permis să încurajeze utilizatorii să facă clic pe anunțurile Google sau să atragă atenția în mod excesiv asupra unităților de anunțuri. De exemplu, site-ul dvs. nu poate utiliza simboluri cum ar fi grafică, simboluri sau imagini înșelătoare care atrag atenția direct asupra anunțurilor. În această categorie este inclusă, de asemenea, plasarea anunțurilor Google în scripturi de casete flotante. Puteți afla mai multe despre această politică în centrul de ajutor (https://www.google.com/adsense/suppo...&answer=115985).

MĂSURA LUATĂ: am dezactivat difuzarea anunțurilor spre site-ul dvs.

..
    Puteti sa-mi spuneti va rog cu ce am incalcat politicile adsense? Am incercat sa nu amplasez reclama lipita de joc ci decalata putin.

Ce ma sfatuiti sa fac ? Ei zic ca mi-au dezactivat afisarea reclamelor, insa vad ca ele tot apar.

Multumesc
    PixelGrade - Creative Design in Every Pixel | Jocuri Online in Curtea Scolii

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Problema e - din punctul meu de vedere - imaginea din stanga reclamelor, nu caseta de joc. E interzis sa alaturi reclame adsense langa imagini, si in plus imaginea ta reprezinta un joc, si lumea da click pe ea pt a accesa jocul, iar apoi imediat in dreapta ei ai reclame adsense - images only din ce vad - avand aceeasi inaltime, usor de indus lumea in eroare sa dea click si pe imaginea adsense, cu gandul ca e tot un joc.

Ce sa faci? In principiu sa inlocuiesti reclamele adsense de pe site. Ele inca apar, pentru ca din momentul in care pun ei stop pe cont mai dureaza putin pana se propaga. Dar si asa, ca sa nu iti pierzi de tot contul adsense, eu zic sa le muti tu manual de acolo.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th February 2009
    Posturi
    60
    Putere Rep
    32

Implicit

Pai ai vreo alternativa cu ce sa le inlocuiesc?

Daca pun intre imaginea jocului si reclama o imagine verticala pe care sa scrie Linkuri Sponsorizate ar rezolva problema?

Multumesc oricum pentru raspuns.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

O alta problema ar fi faptul ca reclamele adsense sunt mult prea apropiate de tot ceea ce e in jurul lor.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Buta Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th February 2008
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    35
    Posturi
    371
    Putere Rep
    34

Implicit

Scoate imaginile din stanga reclamelor, lasa doar reclamele la acel "nivel", iar in jurul lor sa fie spatiu de minim 10px.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th February 2009
    Posturi
    60
    Putere Rep
    32

Implicit

Multumesc pentru sfaturi - asa am si facut. Sper sa fie in regula acum.

Cu toate ca ma uit la site-uri mai mari care au reclama in acelasi stil cum aveam si eu. Un exemplu ar fi : BubbleBox.com - Free Online Games - ei sunt oare protejati ?

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de BabBarDeL Vezi Post
    ei sunt oare protejati ?
    Probabil vizitatorii lor convertesc mai bine. Cum crezi ca decide google cui sa ii faca review la site? Analizeaza calitatea clickurilor, iar in momentul in care acestea incep sa para suspecte - procent mare de clickuri "invalide" vizitatori care apasa pe reclama si o inchid pana sa se incarce pagina, etc - vine un operator uman care se uita pe site sa vada daca nu cumva incurajezi userii sa dea click pe reclame.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th February 2009
    Posturi
    60
    Putere Rep
    32

Implicit

Inteleg. Acum vad ca nu se mai afiseaza reclamele de la Adsense - ce as putea sa fac?

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Daca singura metoda de monetizare la care te gandesti e Adsense, atunci cumperi alt domeniu -> redirect 301 si cam aia e, pe actualul domeniu nu vei mai putea pune reclame adsense...

Sau poti pastra siteul asa cum e si sa gasesti metode alternative de monetizare.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th February 2009
    Posturi
    60
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu cred ca imi convine sa schimb domeniul - nu am facut site-ul doar pentru adsense. Sa inteleg ca reclamele sunt restrictionate pe domeniu, nici daca am alt cont nu as putea pune reclame pe acest domeniu.

Imi poti recomanda sau da niste directii catre alte metode de monetizare ?

Multumesc

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Surpriza - le-am trimis un mail si in 2 ore mi-au si raspuns:

Bună ziua ,

Am examinat site-ul dvs și putem confirma că acum respectă politicile noastre de program. Am actualizat datele contului pentru a indica respectarea politicilor de program și ar trebui să vedeți anunțurile Google apărând din nou pe site-ul dvs. în 48 de ore.

Pentru a ne asigura că, în viitor, contul dvs. va continua să respecte politicile, vă încurajăm să parcurgeți cu atenție politicile noastre: https://www.google.com/support/adsen...e-2pp-ro&hl=ro. Dorim să vă aducem la cunoștință faptul că, dacă site-ul dvs. va încălca, în viitor, politicile noastre, ne rezervăm dreptul de a revizui participarea dvs. la program.

Vă mulțumim pentru colaborare.

Cele mai bune urări,

Alex
    Echipa Google AdSense

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. site jocuri online
    De anntidot în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th January 2011, 12:52
  2. LE site uri cu jocuri online
    De susanugabi în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th November 2010, 09:57
  3. Vand site de jocuri online!
    De RdU în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 6