Nu stiu cum e la voi, dar la mine se intampla o chestie ciudata: chiar daca traficul e usor in crestere, castigurile au scazut drastic, de la 2-3 euro pe zi, la 0-0.01.
Ce sa se fi intamplat oare?
Nu stiu cum e la voi, dar la mine se intampla o chestie ciudata: chiar daca traficul e usor in crestere, castigurile au scazut drastic, de la 2-3 euro pe zi, la 0-0.01.
Ce sa se fi intamplat oare?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Ai dat prea putine detalii. Te referi la Adsense? Numarul de clickuri a crescut/a scazut? Cat era CPC -ul inainte si cat e acum? Este foarte probabil sa fie vorba despre smart princing
Scuze, sunt dupa 24 de ore nedormite, si se profileaza inca 12 in care nu cred ca apuc sa dorm.
Numarul de click-uri a scazut de la 5-8 pe zi (valoare medie de 0.5 euro) la 0.
Indicat ar fi sa oferi niște statistici mai detaliate. Probabil că îți pregătește Google ceva căci la mine merg ok comparativ cu săptămâna trecută.
Ceea ce am observat totuși la mine e că deși a crescut nr de clickuri de la să zicem o medie de 100 la o medie de 170, venitul nu a crescut! Probabil a click-uit un haiduc de prea multe ori?
Eu am patit o chestie de genul asta cand am setat "Sites authorized to show ads". Desi am pus toate siturile mele cu atentie, clickurile au scazut drastic in perioada urmatoare.
Inca nu stiu daca sa dau allow la webcache.googleusercontent.com si la search.yahoo.com.
la 5-8 click-uri pe zi nu cred ca poti sa ai statistici relevante, la traficul asta e mai mult de noroc
LA mine la un trafic mult mai mare, la 2 conturi diferite, (pt carcotasi unul pe firma si unul pe persoana fizica ) valorile au ramas relativ constante cu mici fluctuatii de CTR si eCPM de 1-3%
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Partea ciudata stii care e? Ca am avut zilnic click-uri(castiguri de 2-3 euro), iar de cateva zile incoace complet 0, chiar daca traficul a crescut cu 10-15%.
care este siteul?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)