Parerea mea e ca si adsene e corupt.
Dupa 3 zile am fost banat cu pretextul abuz de clikurinici macar 1 Euro nu aveam in cont cum pot zice ca am facut abuz de clikuri?
Parerea mea e ca si adsene e corupt.
Dupa 3 zile am fost banat cu pretextul abuz de clikurinici macar 1 Euro nu aveam in cont cum pot zice ca am facut abuz de clikuri?
Ultima modificare făcută de Alex Dumitru; 1st February 2011 la 19:08.
Da, stim ca google sunt cei mai corupti. Sa-i dai in judecata si sa le ceri daune de milioane de dolari pentru ca au avut tupeul sa te baneze. Sa ghicesc: site de filme online? Sau un tracker? Sau un site de download muzica? Hai ca simt ca sunt pe-aproape.
ON: Ei iti trimit platile cu o luna dupa ce atingi suma de 70,00 euro. Daca tu atingi luna asta suma, ei iti vor trimite banii la sfarsitul lui martie. Daca atingi 70,00 euro in decembrie, primesti banii pe 24 ianuarie.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Din fericire nu esti de loc pe-aproape. Nu e un site de filme, si nici un traker. E doar un simplu site cu locuri de munca www.joburi-online.ro. Ah... in legatura cu dat-u in judecata... si sa cer despagubiri (da..esti comic). Am preferat sa imi mai fac un cont la adsene. Iar in prezent am cateva reclame pe site de la ei.
Merci pentru sfaturi!![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)