ok...e o mica disputa pe vbulletin despre o anumita pozitionare a unui ad.
Am atasat un SS si intrebarea mea este daca se incalca TOS-ul adsense in urma unui astfel de afisaj.
Ce credeti?
screenshot.jpg
ok...e o mica disputa pe vbulletin despre o anumita pozitionare a unui ad.
Am atasat un SS si intrebarea mea este daca se incalca TOS-ul adsense in urma unui astfel de afisaj.
Ce credeti?
screenshot.jpg
Cred ca da, incalca.
Din cate stiu, este interzisa postarea de imagini in partea stanga a reclamelor, in modul cum ai pus tu. Indiferent ca imaginea e cu Google.
Bineinteles ca da
Nu are nici o legatura cu imaginea, ci are legatura cu faptul ca tu pui ad-ul acolo unde ar trebui sa fie comentariul, efectiv spundu-i vizitatorului ca ala e text-ul de comment.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
in aceeasi logica inseamna ca si urmatoarea pozitionare este la fel de gresita
Sticky.jpg
Eu o sa iti raspund din alt punct de vedere. Chiar daca nu ar incalca ToS-ul Adsense, pozitionarea ad-urilor atat de intruziv nu arata decat un singur lucru: nu iti pasa de useri. Daca as vedea pe un forum ad-uri integrate asa, probabil as renunta foarte rapid la el si sunt sigur ca multi altii gandesc la fel ca mine.
nosfer deviezi de la subiect. Deocamdata pe forumul meu nu exista adsense. E o discutie pur ipotetica in acest moment. Chiar daca voi pune adsense la un moment dat nu voi afisa pentru useri inregistrati.
Oricum sunt foarte interesat de modul in care ti s-ar parea tie OK sa fie afisate niste ad-uri de tip adsense. Chiar astept cu interes un reply
si daca cele mai de sus sunt impotriva TOS-ului...
asta cum ar fi?
Mentionez ca e un premium publisher adsense...
adsense-premium.png
Pareri?
da stiu , dar mi se pare putin retardat. Noi astia mici nu suntem lasati sa facem asta ca prejudiciem advertiserul insa ei prin aceeasi practica nu il prejudiciaza. Principiu este retardat daca motivatia este ca se prejudiciaza advertiserul avand in vedere publisherii premium
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)