Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Incalc TOS-ul Adsense cu chestia asta?

Afișare hibrid

kitcat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    60
    Putere Rep
    32

Implicit

da stiu , dar mi se pare putin retardat. Noi astia mici nu suntem lasati sa facem asta ca prejudiciem advertiserul insa ei prin aceeasi practica nu il prejudiciaza. Principiu este retardat daca motivatia este ca se prejudiciaza advertiserul avand in vedere publisherii premium

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de kitcat Vezi Post
    da stiu , dar mi se pare putin retardat. Noi astia mici nu suntem lasati sa facem asta ca prejudiciem advertiserul insa ei prin aceeasi practica nu il prejudiciaza. Principiu este retardat daca motivatia este ca se prejudiciaza advertiserul avand in vedere publisherii premium
    E un biznis. Ce e greu de inteles? In afaceri exista doar limita legala (care nici aia nu e batuta in cuie de multe ori), in rest moralitatea e o naivitate. De ce-ar inchide Google pe unul care-i aduce 100.000 Euro profit intr-o luna? (un publisher premium) Nu-l inchid atata vreme cat nu incalca grosolan TOS-ul si nu se plang advertiserii (adica decat atunci cand, pe de o parte castiga 100.000 Euro de pe urma lui, dar pierd alta suta de mii de pe urma unor advertiseri nemultumiti, ceea ce e cam greu sa se intample ). In schimb, daca te prinde pe tine, publisher micut ca incalci politica, de ce nu te-ar da drept exemplu? Nu pierd nimic, doar castiga...

Am tot vazut pe forum pareri gen: Google e nedrept, asta nu e corect, bla bla. Referitor stric la Google (dar nu numai), e un gigant. Crezi ca contezi ca individ/site pentru el? Poate esti victima unei anomalii, pentru ca la un asa volum (de cautari, de site-uri, de algoritmi, de ce vrei tu) e normal sa apara si de astea. Eu am stat aproape un an in spatele unei pagini goale (era doar domeniu indexat, in rest nu returna nici un fel de cod... nu mai revin ca am publicat pe aici prin alte parti detalii). Ce era sa fac?

M-am avantat acum tare in off-topic si nu stiu nici cat de coerent am fost in ideea mea (abia ce m-am trezit ). Pe scurt insa, Google e atat de mare incat nu-i poti imputa aproape nimic. Pe de alta parte insa te poti adapta la el (in functie de modul in care il putem anticipa, atat pe partea de cautare cat si Adsense sau stiu eu mai ce) si poti profita frumos de el Eu asa vad lucrurile.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Buta Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th February 2008
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    36
    Posturi
    371
    Putere Rep
    34

Implicit

Este permisa reclama in acel mod, insa ce nu e permis, e acel text deasupra la reclama.In rest totul e ok.Reclamele trebuie puse a.i sa se asemene continutului din pagina.

Florin.R este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    16th May 2008
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    42
    Posturi
    158
    Putere Rep
    35

Implicit

Parerea mea: este permisa si prima varianta, cu conditia sa pui deasupra reclamei titlu: Linkuri Sponsorizate si sa scoti avatarul cu google.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce format de reclama e asta? Adsense...
    De blueeyesromanesti în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th November 2008, 19:37
  2. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 5th November 2006, 22:46
  3. Wtf E Asta ??
    De Toto în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd May 2006, 01:41
  4. Cum Sa Fac Asta
    De w3bmaster în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 12th April 2006, 00:59
  5. Cum fac asta...
    De andypopa în forumul Client side
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 30th September 2005, 13:59

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •