mai am o ultima intrebare.
Analizati si printscreenul urmator. Este vorba de un forum live iar reclama este afisata in acest mod de ceva vreme.
De ce este permis, daca este permis, si expunerile de mai sus nu sunt. Cu ce difera.
Ataşament 1736
Versiune printabilă
mai am o ultima intrebare.
Analizati si printscreenul urmator. Este vorba de un forum live iar reclama este afisata in acest mod de ceva vreme.
De ce este permis, daca este permis, si expunerile de mai sus nu sunt. Cu ce difera.
Ataşament 1736
E un biznis. Ce e greu de inteles? In afaceri exista doar limita legala (care nici aia nu e batuta in cuie de multe ori), in rest moralitatea e o naivitate. De ce-ar inchide Google pe unul care-i aduce 100.000 Euro profit intr-o luna? (un publisher premium) Nu-l inchid atata vreme cat nu incalca grosolan TOS-ul si nu se plang advertiserii (adica decat atunci cand, pe de o parte castiga 100.000 Euro de pe urma lui, dar pierd alta suta de mii de pe urma unor advertiseri nemultumiti, ceea ce e cam greu sa se intample :P ). In schimb, daca te prinde pe tine, publisher micut ca incalci politica, de ce nu te-ar da drept exemplu? Nu pierd nimic, doar castiga...
Am tot vazut pe forum pareri gen: Google e nedrept, asta nu e corect, bla bla. Referitor stric la Google (dar nu numai), e un gigant. Crezi ca contezi ca individ/site pentru el? Poate esti victima unei anomalii, pentru ca la un asa volum (de cautari, de site-uri, de algoritmi, de ce vrei tu) e normal sa apara si de astea. Eu am stat aproape un an in spatele unei pagini goale (era doar domeniu indexat, in rest nu returna nici un fel de cod... nu mai revin ca am publicat pe aici prin alte parti detalii). Ce era sa fac?
M-am avantat acum tare in off-topic si nu stiu nici cat de coerent am fost in ideea mea (abia ce m-am trezit :P). Pe scurt insa, Google e atat de mare incat nu-i poti imputa aproape nimic. Pe de alta parte insa te poti adapta la el (in functie de modul in care il putem anticipa, atat pe partea de cautare cat si Adsense sau stiu eu mai ce) si poti profita frumos de el :P Eu asa vad lucrurile.
Este permisa reclama in acel mod, insa ce nu e permis, e acel text deasupra la reclama.In rest totul e ok.Reclamele trebuie puse a.i sa se asemene continutului din pagina.
Parerea mea: este permisa si prima varianta, cu conditia sa pui deasupra reclamei titlu: Linkuri Sponsorizate si sa scoti avatarul cu google.