salut, am cateva intrebari in legatura cu incasarea adsense pe firma/PFA, sper ca ma puteti ajuta:
1. cum trebuie sa procedez pentru a introduce cecurile Adsense in contabilitatea PFA ca incasari?
2. Am descoperit o chestie cel putin interesanta pentru mine in legatura cu PFA-ul pe norma de venit. PFA-ul pe norma de venit plateste 16% dintr-o norma stabilita de fiecare localitate in functie de domeniul de activitate, cu conditia sa nu ai incasari mai mari de 35000 euro pe an. De exemplu pt servicii de informatica care cuprinde mai multe caen-uri si ar acoperi si serviciile Adsense exista o norma pe venit in Ploiesti de 4500 ron. Deci tot impozitul pe care il platesc este de 16% din aceasta norma de venit , iar eu pot sa incasez cat vreau cu conditia sa nu depasesc limita mai sus mentionata. Ce ziceti de treaba asta?
3. In legatura cu cecurile adsense, daca se alege livrare sigură expres, cecul va ajunge prin curier ca orice alt produs comandat de la un magazin online? Adica te va suna curierul pt confirmarea orei la care sa vina de exemplu?
multumesc anticipat

Răspunde cu citat