Salut,
Deoarece site-ul meu (.ro) are mult content cu jocuri, imi apar multe reclame imagine de la google cu site-uri de jocuri.
Care sunt mai bine platite, reclamele imagine sau cele link ?
Multumesc!
Salut,
Deoarece site-ul meu (.ro) are mult content cu jocuri, imi apar multe reclame imagine de la google cu site-uri de jocuri.
Care sunt mai bine platite, reclamele imagine sau cele link ?
Multumesc!
Fa niste teste lasa o saptamana reclama imagine iar alta doar link, vezi care iti aduce un venit mai mare. Pentru mine cele link au dat rezultate mai bune.
Ms pentru raspuns!
Nu stiu daca as putea sa-mi dau seama pentru ca oricum sunt perioade in care castigurile oscileaza!
Am intrebat, poate stie cineva sigur.
Eu as opta pentru cele cu imagine, sar in ochi mai repede vizitatorului, dar acuma depinde de contentul de pe site-ul tau, daca sunt mai multe imagini, eu zic ca tot cu imagine sa fie...cat despre platit nu cred ca e asa mare diferenta daca nu ai foarte multi vizitatori
Am ceva vizitatori
Am pus banner text pe partea stanga si banner imagine sus. Acum astept sa vad pentru ziua de maine rezultatul!
In mod clar clickurile vor scadea!
Voi ce parere aveti: Culorile trebuie sa fie asemanatoare cu cele din site sau sa iasa in evidenta ?
testele nu se fac de pe o zi pe alta, incearca pe o perioada mai indelungata.
e posibil sa scada clickurile, dar veniturie pot fi mai mari.
legat de culori poti sa faci acelasi test, pui o perioada cu aceleasi culori si inca o perioada cu alte culori sa iasa in evidenta - nu exista o reteta a succesului, depinde de fiecare site in parte.
in urma testelor asteptam o conlcuzie pe care ai tras-o - poate fi de ajutor si celorlalti.
Bannerele text au o rata mai mica a clickurilor dar sunt mai bine platite. Am facut cateva teste: banner imagine vs. banner text. Initial am castigat vreo 2-3 clickuri cu aprox 1USD / click din cele cu imagini, pentru ca ulterior clickurile sa scada f mult. Dupa 2 saptamani de teste am ajuns la concluzia ca cele cu texte sunt mai OK dpdv al castigurilor.
Acum am lasat setat default: imagini + texte. Experimenteaza si tu, poate ca in cazul site-ului tau va fi altfel.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
la banner iei un juma de cent sau 1 iar pe reclama txt iei cam 2, acuma depinde de tine sa calculezi fiindca, cele poza sunt clickuite mai des, fa o conversie si vei vedea care iti este mai rentabil
Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)