Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 27 din 27

Subiect: Re-sell Tema Wordpress premium

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    Atunci cand cumperi o tema de pe ThemeForest, esti acord cu licenta de pe ThemeForest, deci NU ai voie sa o redistribui. Iar, din nou, conform licentei cu care cumperi de pe ThemeForest, 1 site = 1 licenta, deci daca vrei sa folosesti o tema pe 5 site-uri, cumperi 5 licente.

Exista si optiunea de GPL pe ThemeForest, temele acelea le poti vinde/distribui/etc, dar pe celelalte nu ai voie.

Daca vrei sa scapi de tema, pune-o pe un site si vinde site-ul cu totul, deci nu licenta. Asta ai voie sa faci. Dar sa o vinzi catre mai multi useri este ilegal si e japca pe fata, tu n-ai facut nimic la tema aia, ca sa meriti vreun ban de pe ea.
    @cristi,

(such as the CSS, images, graphics, design, photos, etc) are covered by the marketplace license.

Explica-mi si mie cum ai tu drepturi pe:

• CSS, (pe codul scris de tine? pe css?)
    • images, (99% din theme au stock images, pe ele ai drepturi?)
    • graphics, (culori, icons ?)
    • design, (pe template? ai filtre pe stanga, meniu sus, login, etc = drepturi de autor?)
    • photos, (similar cu images)

-etc (pe ce altceva ai drepturi?)
    Ultima modificare făcută de Tom; 29th August 2014 la 19:53.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Maldinii Vezi Post
    Nu toate temele de wordpress sunt GPL, cele de pe TF nu sunt de exemplu si scrie destul de clar.
    Pai inseamna ca incalca legea, corect?
    Trust, but verify.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de staycu Vezi Post
    Va salut dragi pretini
    Am si eu o intrebare: Sa zicem ca imi cumpar o tema premium cu 50 $. Si ma apuc sa redistribui tema pe internet, cu 30 $.
    Teoretic, ar fi ilegal, nu?
    Am vazut pe TF de exemplu, ca ei se folosesc de acele "Regular & Extended licenses".

Intreb acest lucru, deoarece am cumparat o tema de la ei, si vreau sa o dau mai departe, deoarece suportul lor este la pamant si nu imi place acest lucru. Insa doresc sa stiu daca este posibila treaba, ori ba.

Va multumesc anticipat si va doresc o zi frumoasa.
    Poti sa o vinzi/redistribui, daca din asta crezi ca faci un business.

Poti sa o folosesti si fara licenta, dar dupa 1-2-3 theme, o sa incepi sa apreciezi dezvoltatorii si o sa le cumperi.

Nu vrea nimeni sa faca investigatii pe net, interesul tuturor e sa vanda, nu sa urmareasca themele instalate fara licenta, pentru ca cine nu vrea licenta, oricum nu cumpara thema.E pierdere de vreme sa urmaresti cine si ce thema are, daca are licenta sau nu. Mai bine te concentrezi pe vanzari, mai devreme sau mai tarziu, cand ai un site de business, nu il faci cu thema "naspa".

Themele free de pe net o sa dispara si ele usor, usor. Sunt 99% "sparte", iar dupa 2-3 probleme, te saturi de bataie de cap si alegi sa platesti cei 40-50 $ pentru "curat".

-------------

Daca vrei sa o dai mai departe, mai bine ceri refund.
    Daca vrei sa faci un business din asta, mai bine te lasi. Cine cumpara theme, cumpara de pe TF, diferenta de pret e irelevanta pentru cumparatori.
    Daca vrei sa o folosesti pe alte 5 site-uri, o poti pune. O sa o schimbi in timp, cand iti dai seama ca nu te ajuta
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Maldinii Vezi Post
    Nu toate temele de wordpress sunt GPL, cele de pe TF nu sunt de exemplu si scrie destul de clar.
    Daca sunt de wordpress sunt GPL pentru ca wordpressul e GPL si orice tema se bazeaza pe cod wordpress, iar la ei scrie asa:
    "There is some legal grey area regarding what is considered a derivative work, but we feel strongly that plugins and themes are derivative work and thus inherit the GPL license.
    If you disagree, you might want to consider a non-GPL platform such as Serendipity (BSD license) or Habari (Apache license) instead."
    WordPress › About » License

Adica, daca nu-ti convine, ia si fa teme pentru altceva, nu pentru wordpress. Aparent celor de la TF le-a convenit.
    Caut cu jingle.ro.

sauron_c este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th June 2007
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Salutare,

Ma bag si eu in necunostinta de cauza.
    Am o tema primita de la un prieten care imi este cam clar ca este premium, dar modificata.
    Mici modificari in CSS si in setup.
    Se poate folosi chiar si fara licenta? Chiar nu scuipa nimeni daca observa?
    Scuze pentru mica nervozitate de pe final.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de sauron_c Vezi Post
    Se poate folosi chiar si fara licenta?
    Daca e de wordpress, da
    Caut cu jingle.ro.

staycu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    30th December 2010
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    274
    Putere Rep
    28

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Poti sa o vinzi/redistribui, daca din asta crezi ca faci un business.

Poti sa o folosesti si fara licenta, dar dupa 1-2-3 theme, o sa incepi sa apreciezi dezvoltatorii si o sa le cumperi.

Nu vrea nimeni sa faca investigatii pe net, interesul tuturor e sa vanda, nu sa urmareasca themele instalate fara licenta, pentru ca cine nu vrea licenta, oricum nu cumpara thema.E pierdere de vreme sa urmaresti cine si ce thema are, daca are licenta sau nu. Mai bine te concentrezi pe vanzari, mai devreme sau mai tarziu, cand ai un site de business, nu il faci cu thema "naspa".

Themele free de pe net o sa dispara si ele usor, usor. Sunt 99% "sparte", iar dupa 2-3 probleme, te saturi de bataie de cap si alegi sa platesti cei 40-50 $ pentru "curat".

-------------

Daca vrei sa o dai mai departe, mai bine ceri refund.
    Daca vrei sa faci un business din asta, mai bine te lasi. Cine cumpara theme, cumpara de pe TF, diferenta de pret e irelevanta pentru cumparatori.
    Daca vrei sa o folosesti pe alte 5 site-uri, o poti pune. O sa o schimbi in timp, cand iti dai seama ca nu te ajuta
    Salut.
    In nici un caz nu am spus ca doresc sa ma apuc sa re-vand temele lor, sau sa fac un business din treaba asta. Sincer, este munca unor oameni acolo si ei isi merita toate drepturile.
    Mie doar imi pare rau ca am cumparat tema premium Birva. Instalarea si customizarea am facut-o singur, nu am avut nevoie de ei. Insa am avut doua intrebari pentru ei si nu mi-au oferit nici acum raspuns, dupa cateva zile de cand am deschis ticket. Principala problema este ca la un "update" la scripturi, tema o ia razna. Stau sa folosesc pluginuri invechite pentru ca tema sa functioneze.
    Le-am reclamat erori din tema, poate le rezolva ei la vreun update.

Am vorbit cu unul din adminii TF si am primit refound. Urmeaza sa cumpar alta tema sa o incerc pe site.

Eu vroiam sa dau tema doar unei singure persoane, care sa o foloseasca, si sa-mi recuperez si eu macar jumatate din suma investita. Acum sunt mai impacat si-i las pe cei cu tema lor sa-si vada de treburi.

Voua va multumesc pentru lamuririle aduse si va doresc o zi frumoasa in continuare + weekend insorit.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Etape instalare Wordpress si tema Wordpress
    De Duca Adrian în forumul WordPress
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th January 2014, 23:19
  2. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 25th October 2013, 23:04
  3. Modificare tema wordpress premium
    De Radu.R în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd September 2012, 18:52
  4. Theme Wordpress Premium Gratis