offtopic!! eu doar iti raspund :nu toti vaneaza reputatia. vrei reputatie du-te si vinde-ti site-ul pe digitalpoint, sitepoint sau flippa.. aaa dar stai ACOLO SE PLATESTE
offtopic!! eu doar iti raspund :nu toti vaneaza reputatia. vrei reputatie du-te si vinde-ti site-ul pe digitalpoint, sitepoint sau flippa.. aaa dar stai ACOLO SE PLATESTE
Ultima modificare făcută de Krm; 22nd January 2010 la 18:04.
sunt sigur ca nu toti vaneaza reputatie - nici eu nu ma numar printre ei - doar ca si aia pe 0 inseamna ceva !!! si nu de bine, dar asta e doar parerea mea!
aprecieri pentru cei care au adus contributii constructive la threadul asta , 50.000 a fost o momeala sa vad cine si cum se aprinde ... unii s-au aprins rau de tot, beat nu e nimeni ...eu cu siguranta nu, cand isc threaduri e pentru a cauza mai bune decat sa vina unii cu zicale despre beti si procentaje, dar nah fiecare dupa capacitati.
realist vorbind cred si eu ca mai mult de 10.000 de euro nu as putea lua pe el cum e acum, de vreme ce site-ul produce pe an cam 2000 de euro din adsense+micropayment sms+bannere si linkuri.
deci astept propuneri spre suma enuntata mai sus.
Ultima modificare făcută de marius_wiz; 22nd January 2010 la 19:57.
eu sunt mai mult decat convins ca nu esti tu propietarul, daca te-ai dat la intors si a fost o stretegietot nu ai gasit locul bun ptr vanzare
du`te mă la peşti
eu zic ca nu e vina lui ca vinde sau cere asemenea pret, ci vina voastra ca comentati la asemenea aberatie de pret.![]()
Eu am propus banarea acestor cazuri, indivizi etc.
Poate cand eram la inceput pe forum, mai spuneam si eu tampenii sau adresam intrebari stupide, insa nu am aberat niciodata.
Indicat ar fi fost banarea multora iar comunitatea sa fie una privata cu continut de calitate. Cine vrea acces, sa plateasca poate asa ii invatam si noi pe unii romani sa plateasca diferite servicii web)
ok, am retinut oferta . astept inca oferte mai mari decat aceasta.
pentru cei care au facu doar remarci smecheresti, de doi peri, pe threadul asta ... probabil ca doar atat puteti sau nu mai aveti loc in casa de ego , treaba voastra. siteul asta genereaza venituri de 1800-2000 de euro pe an, are un nume excelent pentru site de anunturi auto deci ..cantariti inainte de a face oferte sa comentarii .
am mai citit si eu threaduri de vanzari de site-uri probabil ca pe acest forum nu s-au vandut site-uri cu mai mult de 10.000 de euro, dar probabil ca si aici o sa vina o data momentul sa se intample si asta . ca nu va fi www.piataauto.ro site-ul ala, asta e perfect posibil.
Ultima modificare făcută de marius_wiz; 24th January 2010 la 14:51.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)