Multumesc -big
Eu zic ca pana la urma piata face pretul si nu sperantele si visele.
Cel ce vinde va vinde tot timpul prezentul iar cel ce cumpara va cumpara viitorul.
Indiferent de argumente.
Multumesc -big
Eu zic ca pana la urma piata face pretul si nu sperantele si visele.
Cel ce vinde va vinde tot timpul prezentul iar cel ce cumpara va cumpara viitorul.
Indiferent de argumente.
Am un Blog
Imi amintesc de site-ul asta (daca o fi al tau) era in floare ii merge bine acum 4 ani, nici la mailuri de colaborare nu raspundea nimeni (atunci era momentul sa il vinzi),la vremea respectiva te-am depasit de la luna la luna cu autotrafic.ro (acum e abandonat).Cum era atunci si acum e la fel.Daca vrei sa il vinzi nu incerca aici, incerca la un trag auto (Brasov, Constanta, daca nu au deja) , poate gasesti pe cineva de vede un potential in el. Succesc!
in mare cu mici rectificari pe ici pe colo pretul unui site este dat de banii pe care ii scoate pe 10 12 luni
adica undeva la 900$ sa inteleg ca restul de 49.000$ este pentru domeniu?
Daca iau www.masini123.ro unde pot fi orice cifre si bag 50.000$ in reclama, eu cred ca o sa scot cel putin 1000$ pe luna cu el, si atunci de ce nu as baga banii astia intr-un domeniu nou si l-as lua de la tine.
Deci oricum nu ti-l cumpara nimeni nici pentru 1000$ asa ca poti sa te uiti la el mult si bine.
offtopic!! eu doar iti raspund :nu toti vaneaza reputatia. vrei reputatie du-te si vinde-ti site-ul pe digitalpoint, sitepoint sau flippa.. aaa dar stai ACOLO SE PLATESTE
Ultima modificare făcută de Krm; 22nd January 2010 la 18:04.
sunt sigur ca nu toti vaneaza reputatie - nici eu nu ma numar printre ei - doar ca si aia pe 0 inseamna ceva !!! si nu de bine, dar asta e doar parerea mea!
aprecieri pentru cei care au adus contributii constructive la threadul asta , 50.000 a fost o momeala sa vad cine si cum se aprinde ... unii s-au aprins rau de tot, beat nu e nimeni ...eu cu siguranta nu, cand isc threaduri e pentru a cauza mai bune decat sa vina unii cu zicale despre beti si procentaje, dar nah fiecare dupa capacitati.
realist vorbind cred si eu ca mai mult de 10.000 de euro nu as putea lua pe el cum e acum, de vreme ce site-ul produce pe an cam 2000 de euro din adsense+micropayment sms+bannere si linkuri.
deci astept propuneri spre suma enuntata mai sus.
Ultima modificare făcută de marius_wiz; 22nd January 2010 la 19:57.
eu sunt mai mult decat convins ca nu esti tu propietarul, daca te-ai dat la intors si a fost o stretegietot nu ai gasit locul bun ptr vanzare
du`te mă la peşti
eu zic ca nu e vina lui ca vinde sau cere asemenea pret, ci vina voastra ca comentati la asemenea aberatie de pret.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)