Postatul iti ia prea mult timp ca sa renteze tipul acesta de publicitate. Evident, daca publicitatea e singurul motiv pentru care scrii![]()
Postatul iti ia prea mult timp ca sa renteze tipul acesta de publicitate. Evident, daca publicitatea e singurul motiv pentru care scrii![]()
Eu spun ca e invers, cel putin in principiu, acum depinde si de la caz la caz.
De exemplu, postat pe un forum de culturism reclama la haine pt culturisti..avea un site care mai curand era antireclama, insa cu forumul si-a asigurat omul comenzi, deja incepusera aia sa urle ca nu le mai vine coletulE adevarat ca nu lucra la nivel industrial, respectivul era culturist deci s-a integrat bine pe forum, parca nu a inceput direct cu reclama..
That's the point... Totul se rezuma la atitudine... Si nu numai pe forumuri, chiar si in viata, sau afaceri... Depinde de atitudinea ta, cu ce incepi, ce spui, etc... Si inca un lucru care ar trebui mentionat... Se pare ca in general, si aici vorbesc de romani desi si afara am observat cateva cazuri, lumea este obisnuita sa ceara si abia apoi sa dea... Este o atitudine gresita... Incearca sa dai comunitatii ceva mai intai, si apoi, poti fi sigur ca incetul cu incetul iti vor permite si un link, si o reclama mica, etc...
Daca tu din primele posturi incepi cu linkuri si reclama, in unele cazuri chiar si excesiva, fii sigur ca forumurile NU sunt o cale buna de publicitate si ar trebui sa te reorientezi...
Personal, experienta mea - activa - pe forumuri se rezuma la 2, hai sa spun 3, forumuri... Unde nu pot spune ca am fost impiedicat sa imi afisez un link, o reclama, etc...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)