@lovelife acum am vazut mesajul, pai la mine e refresh = 0 problema cred ca e de la host, daia am si pus mesaj sa nu se urce userul pe pereti.
@lovelife acum am vazut mesajul, pai la mine e refresh = 0 problema cred ca e de la host, daia am si pus mesaj sa nu se urce userul pe pereti.
Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!
Atunci este naspa, nu prea ai ce face
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
sunt curios sa vad la sfarsitul lunii cum a decurs mutarea de la vorbim.info la divertisment.org .
am mutat tot si am pus redirect 301 acum 2 zile.
E posibil ca eu, cand am dat informatia despre subdomeniu sa fi gresit. Asta legat de PR. Atunci cand am facut redirecturile am trimis de pe index la site-ul vechi pe o categorie din site-ul nou (pentru ca trecusem de la o micronisa pe o nisa). Acum cateva zile am facut redirectul corect, adica am dat spre index, si vad ca acum au aparut inca o multime de link-uri in GWT. Deci e posibil ca pana la urma sa se transfere PR-ul de la un subdomeniu catre un domeniu. La mine nu mai e cazul ca PR-ul e a fost luat la ceva timp dupa redirect.
Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)