Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 24

Subiect: Romanii sunt destepti

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit Romanii sunt destepti

In ultimele zile, in special azi se desfasoara o campanie de unde poate putem sa tragem si noi niste concluzii. Asta e si motivul pentru care am pus threadul la teste.

E vorba de campania "Romanii sunt destepti" care indeamna oamenii sa faca cautarea asta pe google pentru a scoate alea "rele" de la sugestii (romanii sunt prosti, romanii sunt paduchiosi si nu mai stiu ce e).

Link-ul este aici.

Putem si noi sa dam mai intai o mana de ajutor, iar apoi putem sa concluzionam cat a durat pana s-au facut schimbarile. In plus, am mai tras pe blog o concluzie despre astfel de campanii.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

B. Alex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Iasi, Romania
    Vârstă
    32
    Posturi
    173
    Putere Rep
    25

Implicit

Eu cred ca e imposibil. Nu uita ca pe cei care au cautat expresiile respective trebuie sa ii faci sa caute "romanii sunt destepti", ori daca individul e prost... Probabil sugestia va fi pe primul loc o perioada de timp apoi vor reveni cele vechi..
    Nu am dat gres. Doar am aflat 10,000 de moduri care nu functioneaza. (T. Edison)

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

Imposibil e ce? Sa schimbi sugestiile din google? Ca n-am inteles.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    34

Implicit

vad ca a aparut o noua sugestie .. chiar pe primul loc pe google.ro, "romanii sunt educati" ... eu cred ca acele sugestii nu sunt bazate numai pe cautari ci si pe continutul indexului Google vizavi de site-urile in limba romana ...

nu stiu ce sa zic ... nu cred ca pot fi schimbate chiar asa de usor acele sugestii ...

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

LE: mai mult .. testu nu stiu cat de bine poate fi cuantificat de cineva ( mai ales de noi ) tinand cont ca nu putem nici macar estima daca au fost facute 10, 10 mii sau 10 milioane de cautari dupa fraza romanii sunt destepti ...
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

"Romanii sunt educati" a fost lansat si asta de Cerebel astazi. E ciudat ca volumul de cautari in cazul campaniei lui ar tb sa fie mult mai mic si a iesit ca prima sugestie mult mai rapid.

Iar despre cuantificare, e pe site numarul de cautari care s-a facut. Nu poti sa cuantifici exact probabil, dar in mare vom sti minim cate cautari s-au facut. treaba e ca nu stiu daca au efect cautarile care nu rezulta si-n click-uri pe vreunul din rezultate.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    44

Implicit

Eu tot n-am gasit raspunsul la intrebarea : si pentru ce toate astea? Am mai multe motive pentru care intreb:

1. daca nu venea ROM - stii ca e o companie ROM da? - problema nu deranja pe nimeni. a devenit deranjanta cand au scos-o ei la iveala
    2. tot romanii au facut acele cautari ca nu vine americanu sa le faca - deci pe cine salvam aici?
    3. cum se poate usor vedea din cautari si cum multi au evidentiat asta, cautati "americanii sunt" , "francezii sunt" etc si la fel o sa primesti sugestii negative
    4. suntem destepti cat suntem si prosti, suntem frumosi cat suntem si urati - suntem oameni ca si restul deci pentru ce "romanii sunt destepti" si nu "romanii sunt ca ceilalti" , "romanii sunt romani" , "romanii sunt oameni" ?

Campania e un succes asta-i clar ca au lovit unde a trebuie si cand a trebuit, la fel ca si in campania trecuta ROM ,dar pana la manipulare de sugestii Google de catre romanu care maine o sa-i injure pe alti romani cand sta la coada la bilete e chiar mult, cel putin pentru mine

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Căutări: 99495
    ... si "romanii sunt destepti" nu apare. Campania e de 3 lei dupa parerea mea, e totusi interesant cat de multe cautari trebuiesc ptr a modificat sugestiile Google.

Ce e interesant e ca in cazul lui Cerebel modificarile sint realizate fara link catre cautare, deci cautarile sint directe. Asta ar trebui sa insemne ceva...

Imi cer scuze fata de cei care cred in astfel de campanii dar e o prostie din punctul meu de vedere.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    ... si "romanii sunt destepti" nu apare. Campania e de 3 lei dupa parerea mea, e totusi interesant cat de multe cautari trebuiesc ptr a modificat sugestiile Google.
    La asta m-am gandit si eu: cred ca atata timp cat cautarile vor veni cu refer, s-ar putea sa nu conteze. Cel putin nu cat conteaza cand vin "direct".

@Morariu, Nu despre utilitate vreau sa discutam, pentru ca fiecare o interpreteaza in felul lui. Ma intereseaza mai mult din punct de vedere practic, pe cifre, iar pe cealalta linie, de care am vorbit in postul de pe blog, vroiam sa scot in evidenta faptul ca exista interes pentru astfel de campanii, pentru cine-i interesat si ar putea face ceva in zona (propria campanie de exemplu). Utilitatea e o chestie subiectiva, pentru ca nu poti sa-i cuantifici valoarea. Eu vad un plus in faptul ca in loc sa se mai cante imnul Romaniei pe ritm de manele cum era acum 3 sau 4 ani la PRO TV, azi se fac campanii din astea. E un progres, chiar si numai prin faptul ca ne-am (mai) oprit din regres in acest domeniu.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    44

Implicit

daca-i fac sa si cumpere mai mult online eu ma declar multumit

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Cristi Ursut, nu ma intereseaza foarte mult campaniile astea ptr ca oamenii care cred ca vor schimba Romania nu sint in targetul acestor campanii. Nu ii poti cere unui neghiob sa nu fie neghiob, e singura lui forma de existenta. Iar daca ai ratat momentul lui de educare sigur astfel de campanii nu or sa il aduce.

Apoi, e o campanie de orgoliu. Nimeni nu cauta asa ceva, nimeni nu e influentat de astfel de cautari. Vrem si noi sa aparem bine pe Google la cautari inutile.

Vorba lui Marius, macar sa vanda produsul ala, dar nici asta nu fac.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Romanii in Web/SEO
    De Valentina în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 18th October 2011, 14:18
  2. Romanii in Web/SEO
    De Valentina în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 18th October 2011, 14:18
  3. Romanii tot romani sunt....
    De Cristi G în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 21st November 2009, 22:28
  4. Romanii tot romani
    De kleampa în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 15th October 2009, 12:25
  5. Romanii in DMOZ..
    De evolution în forumul DMOZ