17th October 2011, 14:49
1 out of 1 members found this post helpful.
Transfer domeniu + host
Salut,
Am intentia sa cumpar un site complet domeniu + script de la o persoana si sa il transfer pe un alt host, as dori sa stiu cum se procedeaza cu acest transfer in special domeniu de pe mumele lui pe numele meu, si mai ales plata, se face inainte dupa, sau intai jumatate dupa transferarea domeniului pe numele meu platesc cealalta jumatate.?
Sincer nu as vrea sa iau o teapa sa dau bani inainte si sa nu vad nici domeniu nici script.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
17th October 2011, 20:49
Tocmai despre acest lucru a vorbit si Dan in aceasta dimineata, si de aceea tin sa il sustin. Citeste ce se vorbeste AICI.
In cazul in care nu ai inteles cum trebuie sa procedezi uite cateva sfaturi. Cere o copie de buletin/permis/pasaport in care sa fie scrisa data dar si motivul pentru care este facut acest lucru.
Atunci cand efectuezi plata scrii la detalii ( plata a fost efectuata domnului XXX XXX cu motivul : Cumparare Site + script (iar aici oferi clar toate detaliile, mai exact numele site-ului si ce face scriptul ).
Sper sa fie de ajutor aceste idei, in cazul in care doresti alte informatii nu ezita sa ma contactezi.
18th October 2011, 23:16
Link-ul la ce se vorbeste acolo cred ca e gresit imi apare Server not found
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Multumesc pentru ajutor, sper sa fie deacord sa ii platesc dupa trensefe, sau jumatate inainte jmatate dupa.