Imi spuneti si mie va rog cum vi se incarca acest site : microbistii.com , mediu, rapid deloc...
Multumesc anticipat![]()
Imi spuneti si mie va rog cum vi se incarca acest site : microbistii.com , mediu, rapid deloc...
Multumesc anticipat![]()
La mine se incarca foarte greu. Dimensiunea primei pagini: 1,42 MB. Pozele ar trebui micsorate la dimensiunea care apare in site, nu ca miscorarea sa se faca din server. Numai background-ul ocupa 263KB.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Optimizeaza pozele calitativ(calitate mai mica, ocupa mai putin, creste viteza de incarcare), dimensiuni (latime-inaltime) , fa crop pe ele sa nu apara distorsionat...
Toate aceste optimizari le faci pe calculatorul tau , apoi le urci pe server.
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
20.66 secunde. romtelecom.
Foarte greu. 24.963. rds.
Multumesc, caut sugestii si voi incerca sa fac cum mi-ati propus. Sunt curios daca acest timp de incarcare inceata poate fi si din cauza hostului?
sau daca as incerca sa incarc unele imagini de pe site (background) pe un site de image hosting ar merge mai bine sau e la fel?
poate un CDN te ajută
Nu ma pricep si nu am auzit de asa ceva![]()
Pana sa ajungi la CDN, micsoreaza pozele in Photoshop si urca-le in locul celor postate. Ele sunt unul dintre motivele pentru care se incarca atat de greu.
Fa un test si aici, si vezi unde sunt principalele probleme. WebPagetest
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
dupa ce rezolvi cu pozele instaleaza-ti pluginul "page speed" pt firebug (firefox) si rezolva si de pe acolo. ai un scor foarte slab
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)