Luati in vedere rapiditatea paginii dvs web. Veti vedea ca in new Google va avea o imp ft mare. Gasiti aici tools :http://code.google.com/intl/ro/speed/
A....si mai e si un addon pentru mozzila care iti verifica speed page.
Luati in vedere rapiditatea paginii dvs web. Veti vedea ca in new Google va avea o imp ft mare. Gasiti aici tools :http://code.google.com/intl/ro/speed/
A....si mai e si un addon pentru mozzila care iti verifica speed page.
Ultima modificare făcută de Krumel; 14th November 2009 la 12:59.
just...leave me alone
ciudata treaba asta, daca vine googlebot din US ne penalizeaza pe astia din Europa?
Vor ca sa isi introduca propriile servere de hosting dupa ce lumea o sa sufere din cauza caderilor din serps. Dupa ce toti incep sa se vaite ca n-au ce sa faca din cauza firmelor de hosting atunci google va lansa "super"-serviciul de hosting "ultra-rapid" si fiabil. Mark my words.
slabe sanshe ... scot ei muuuuuuult mai multi bani din alte chestii fara asa mari batai de cap ...
Poate sa ofere ceva gratuit ... naiba stie
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Hostingul influienteaza foarte putin viteza siteului. Majoritatea hosturilor au viteze foarte bune si totusi siteurile se incarca greu. Important e cum optimizezi siteul, cat de bine folosesti cache-ul si cate reclame ai. Eu am lucrat destul de mult cu Google Speed si YSpeed si mi-am scazut viteza uneori de la 9-12 la 3 secunde, restul depinzand de reclame. Asta e ultimul factor care mai ramane in joc dupa ce rezolvi toate problemele.
Pana in 1 secunda este mult sau putin ? sau care ar fi timpul maxim de incarcare in asa fel incat sa fie bine pt google ?
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
in cazul asta daca Google va incepe sa judece site-urile dupa host e ca si cum ar judeca cartile dupa coperti.
Se pare ca pentru cei unde Google foloseste robotei localizati ( Germania sau Japonia ) situatia e mai roz.
Dar pentru noi , Romania unde sant folositi robotei pentru limba engleza este clar un dezavantaj.
Din punctul asta de vedere aceasta a fost una din intrebarile mele daca intr-adevar un .ro prezinta intr-adevar un avantaj in fata unui domeniu .com de exemplu
Ultima modificare făcută de RoManiac; 1st December 2009 la 12:33.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)