Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Care varianta este mai buna pentru marketing afiliat?

Andrea este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd February 2023
    Vârstă
    29
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit Care varianta este mai buna pentru marketing afiliat?

Salut, acum cateva luni mi-a venit ideea ca as putea sa fac marketing afiliat, pentru un venit in plus. Mi-am facut recent un site (pe o nisa de wellbeing), o sa ma gandesc si la retelele sociale, dar inca nu m-am apucat, propriu-zis, de marketing afiliat. Intrebarea mea este:

Cum este mai bine sa fac? Intru direct in marketing afiliat, adica scriu articole si adaug linkuri de afiliere, plus promovare pe social media, cu toate ca am un site nou si conturi noi pe retele sociale?

Ma gandeam daca este util sa fac mai intai un test, adica o luna sau doua eu scriu doar articole si fac postari in social media obisnuite, fara sa aiba legatura cu marketingul afiliat, pentru a face trafic, pentru a incepe sa am urmaritori etc. ?

Nu stiu exact care varianta este cea potrivita, pentru a nu pierde timp sau sa-mi dau timp?

Multumesc mult!

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    52

Implicit

iti recomand aceasta "poveste" https://afiliatti.ro/?s=experiment
    Membru fondator al societății secrete Afiliatti.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd February 2023
    Vârstă
    29
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc frumos!

florian g este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    5th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    200
    Putere Rep
    26

Implicit

Salut!
    Am citit tot experimentul cu site-ul tau; interesant.
    Mereu ma gandeam sa fac si eu un site de genul asta dar din lipsa de timp, de inspiratie si de cunosinte de programare nu am inceput niciodata.
    Dar mi-a placut sa citesc de experienta ta.
    Felicitari!

startone.ro este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st January 2023
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Cel mai bine e sa incepi cu un domeniu de care esti interesat in momentul asta din viata ta. Dupa cum ai mentionat ca ai inceput ceva pe wellness. Parerea mea ar fi sa te concentrezi pe creare de continut pe site. Orice intrebari ai la care vrei tu personal sa afli raspunsul, le afli raspunsul scriind pe blogul tau de wellness. Sa zicem ca faci asa si scrii 10 postari bune de 1000 de cuvinte.

Fiind la inceput cred ca e strategie buna sa nu te complici cu alte tehnici si pur si simplu sa devii familiarizat cu scrisul pe blog. Scriind te va ajuta sa intuiesti mai bine ce asteptari ar avea cititorii pentru ca scriind te va forta sa te pui in papucii celorlalti si astfel sa fii mai bun la scris.

Apoi depinde de tine cum vrei sa faci. Fie te axezi pe SEO si faci putin keyword research si in baza acelor cuvinte cheie care le gasesti revii inapoi si editezi acele 10 articole in baza la keyword research.

Sau fie te axezi pe social media si incepi sa faci content pe fiecare platforma folosind cele 10 articole. De exemplu sa zicem ca faci o campanie pe Facebook - scrii 10 postari pentru facebook cu ideile principale din acele 10 postari. Apoi poate faci 10 postari pentru instagram folosind postarile de tip carousel cu infromatii esentiale din acele 10 psotari.

Eventual sa faci si 10 videos (nu trebuie sa fie perfecte), fie direct videos scurte, fie faci lungi care le postezi pe yt si din acelea lungi le reditezi si redistribui in format scurt pe celalalte platforme - tiktok, instagram, yt shorts.

Si facand asta vei invata ce functioneaza, poate din acele 10 idei de postari vei afla ca doar 5 au adus vizitatori pe site. Astfel la urmatoarele 10 postari pe blog vei sti pe ce sa te axezi si ce are rezultate mai bune. Iar apoi cand ai cativa vizitatori pe site te apuci sa te gandesti ce fel de afiliere sa faci. Asa fara vizitatori pe site nu are rost sa te stresezi cu idei de afiliere. Adica are sens sa te informezi sa vezi daca gasesti produse in acea nisa cu care sa te afiliezi dinainte sa te apuci de scris.

Asa cred eu, pana la urma fiecare e diferit si i se potriveste fiecaruia o anumita abordare sau alta.

Poti aborda cum vrei, parerea mea e ca cel mai bine sa iei lucrurile pe rand, mai ales daca esti la inceput. Intai inveti sa scrii pe blog articole de wellness fara sa te stresezi cu cuvintele cheie care trebuie sa le folosesti sau alte detalii. Apoi in continuare pas cu pas in functie de ce strategie vrei sa aplici...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd February 2023
    Vârstă
    29
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de startone.ro Vezi Post
    Cel mai bine e sa incepi cu un domeniu de care esti interesat in momentul asta din viata ta. Dupa cum ai mentionat ca ai inceput ceva pe wellness. Parerea mea ar fi sa te concentrezi pe creare de continut pe site. Orice intrebari ai la care vrei tu personal sa afli raspunsul, le afli raspunsul scriind pe blogul tau de wellness. Sa zicem ca faci asa si scrii 10 postari bune de 1000 de cuvinte.

Fiind la inceput cred ca e strategie buna sa nu te complici cu alte tehnici si pur si simplu sa devii familiarizat cu scrisul pe blog. Scriind te va ajuta sa intuiesti mai bine ce asteptari ar avea cititorii pentru ca scriind te va forta sa te pui in papucii celorlalti si astfel sa fii mai bun la scris.

Apoi depinde de tine cum vrei sa faci. Fie te axezi pe SEO si faci putin keyword research si in baza acelor cuvinte cheie care le gasesti revii inapoi si editezi acele 10 articole in baza la keyword research.

Sau fie te axezi pe social media si incepi sa faci content pe fiecare platforma folosind cele 10 articole. De exemplu sa zicem ca faci o campanie pe Facebook - scrii 10 postari pentru facebook cu ideile principale din acele 10 postari. Apoi poate faci 10 postari pentru instagram folosind postarile de tip carousel cu infromatii esentiale din acele 10 psotari.

Eventual sa faci si 10 videos (nu trebuie sa fie perfecte), fie direct videos scurte, fie faci lungi care le postezi pe yt si din acelea lungi le reditezi si redistribui in format scurt pe celalalte platforme - tiktok, instagram, yt shorts.

Si facand asta vei invata ce functioneaza, poate din acele 10 idei de postari vei afla ca doar 5 au adus vizitatori pe site. Astfel la urmatoarele 10 postari pe blog vei sti pe ce sa te axezi si ce are rezultate mai bune. Iar apoi cand ai cativa vizitatori pe site te apuci sa te gandesti ce fel de afiliere sa faci. Asa fara vizitatori pe site nu are rost sa te stresezi cu idei de afiliere. Adica are sens sa te informezi sa vezi daca gasesti produse in acea nisa cu care sa te afiliezi dinainte sa te apuci de scris.

Asa cred eu, pana la urma fiecare e diferit si i se potriveste fiecaruia o anumita abordare sau alta.

Poti aborda cum vrei, parerea mea e ca cel mai bine sa iei lucrurile pe rand, mai ales daca esti la inceput. Intai inveti sa scrii pe blog articole de wellness fara sa te stresezi cu cuvintele cheie care trebuie sa le folosesti sau alte detalii. Apoi in continuare pas cu pas in functie de ce strategie vrei sa aplici...
    Multumesc frumos!

cosmin91 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    15
    Data înscrierii
    28th February 2017
    Vârstă
    33
    Posturi
    118
    Putere Rep
    15

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Cel mai bine faci din marketin daca ajungi cu siteul in Discover/Google news, iti spun din experienta!

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    35
    Posturi
    478
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de cosmin91 Vezi Post
    Cel mai bine faci din marketin daca ajungi cu siteul in Discover/Google news, iti spun din experienta!
    Si cum ai putea ajunge cu un articol de marketing afiliat in Google News?

cosmin91 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    15
    Data înscrierii
    28th February 2017
    Vârstă
    33
    Posturi
    118
    Putere Rep
    15

Implicit

Citat Postat în original de catalinux19 Vezi Post
    Si cum ai putea ajunge cu un articol de marketing afiliat in Google News?
    Ajungi cu site-ul in Discover cu aproape orice articol postat daca sti cum sa organizezi site-ul(structured data), asta inseamna in jur de 2000-3000 vizite pe zi per/articol din Discover.
    Eu vorbesc doar din proprie experienta, cu site testat, creat de maxim 6 luni, si merge extraordinar de bine.Odata ajuns in Google News si Descover ai "explodat" crede-ma!
    Sa ne auzim cu bine!
    Bafta

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    52

Implicit

Nici eu n-am reusit inscrierea in Google News cu a niciunui site de afiliere (site cu articole). Am primit un feedback clar de la un moderator ca promovez chestii, cineva verifica manual fiecare site.
    Membru fondator al societății secrete Afiliatti.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 16th October 2016, 21:21
  2. Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 17th May 2016, 14:55
  3. Teme wordpress pentru marketing afiliat
    De Maldinii în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 24th September 2013, 13:12
  4. Vand domeniu pretabil pentru marketing afiliat
    De paulpadurariu în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th January 2011, 15:46
  5. care este varianta corecta?
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 1st October 2008, 22:48

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •