Eu am adaugat pana acum 5 site-uri in Google news, citeste foarte bine ce trebuie sa faci, pe wordpress ai plugin care te ajuta, daca chiar doresti pot sa iti dau cateva sfaturi.(Contra reputatiei aiciglumesc).
Bafta
Eu am adaugat pana acum 5 site-uri in Google news, citeste foarte bine ce trebuie sa faci, pe wordpress ai plugin care te ajuta, daca chiar doresti pot sa iti dau cateva sfaturi.(Contra reputatiei aiciglumesc).
Bafta
Nu stiu cum ai facut tu siteul de afiliere, daca iei doar descrierea de articol si poza apoi pui link profitshare sau 2perf, este normal sa te refuze, daca scri articole complexe si adaugi linkuri spre produse, ai toate sansele sa ajungi in google news, de exemplu articol cu top 10 oferte emag sapt 10-15...trebuie sa gasesti cu unul sa ajungi in google news, apoi folosesti schema de acolo.
O sa fac intr-o zi un articol pe site-ul meu despre cum ajungi in google news.
[QUOTE=kleampa;359322]iti recomand aceasta "poveste"
Salutare! Referitor la experiment, as avea totusi o intrebare: nu conteaza si partea de link building, autoritatea domeniului, backlinkurile pentru cresterea mai rapida a site-ului? Am vazut mentionat ca nu ai platit pentru linkuri, dar (probabil) sunt si alte metode in afara de plata lor. Revenind la intrebarea initiala, nu ar scurta mai mult perioada de crestere a site-ului/blogului? E adevarat ca publicarea de articole SEO este o investitie pe termen lung, dar oricum mai dureaza pana se intampla asta,
Multumesc mult,
Nu te ajuta cu nimic sa adaugi un site in google news daca nu e site de stiri, la mine dureaza maxim o zi sa fiu acceptat in google news cu site de stiri, dar daca nu postezi cateva zile la rand, il suspenda.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Am atasat si un screenshot.
https://prnt.sc/4JzE0ljqvst4
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Alegerea unei opțiuni pentru marketingul afiliat depinde de mulți factori, cum ar fi modelul dvs. de afaceri, obiectivele campaniei, publicul dvs. și resursele disponibile. Iată câteva opțiuni populare pe care să le luați în considerare:
Un program de afiliere cu un comision procentual:
Avantaj: Afiliații primesc un procent din vânzări, ceea ce îi motivează să vă promoveze activ produsul sau serviciul.
Recomandat pentru: Vânzări cu amănuntul online, vânzări de conținut digital, servicii de abonament.
Parteneriat CPA (cost pe acțiune):
Avantaj: Plătiți pentru acțiuni specifice (de exemplu, înregistrarea, completarea unui formular), ceea ce poate fi mai previzibil și mai rentabil.
Recomandat pentru: Companiile în care acțiunile specifice ale clienților sunt ușor de măsurat.
Parteneriate care utilizează cupoane sau coduri promoționale:
Avantaj: Codurile unice sunt ușor de urmărit, iar afiliații sunt recompensați pentru fiecare utilizare.
Recomandat pentru: Magazine online, servicii cu cerere zilnică.
Bloggeri și influenceri:
Avantaj: Parteneriatul cu bloggeri populari poate duce la o largă acoperire a publicului dumneavoastră.
Recomandat pentru: Branduri care se adresează unui public larg, produse care sunt bine prezentate în videoclipuri sau fotografii.
Parteneriate cu companii B2B:
Avantaj: Schimbul de clienți și resurse între întreprinderi poate fi reciproc avantajos.
Recomandat pentru: Companii axate pe clienți business-to-business, servicii B2B.
Alegerea depinde de obiectivele și de strategia dvs. de afaceri. De asemenea, este important să creați o relație transparentă și onestă cu partenerii pentru a construi un parteneriat de succes pe termen lung.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)