Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Intrebare link building

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit Intrebare link building

salut!

Mi-am adus aminte ca exista o tona de platforme unde iti poti face un site gratis gen siteulmeu . numeplatforma . com.

Ma intereseaza strict acel link din platforma mama pt ca, in general, respectivele platforme au de obicei influenta high si autoritate mare. Respectivul subdomeniu va fi zero barat din toate punctele de vedere, dar totusi google vede link-ul ca venind din wp de exemplu.

Acum, nu stiu daca m-ar ajuta sa zicem 20 links din astfel de subdomenii de platforme free pe care le creez de la zero sau 20 links din diverse site-uri reale, nisate, fara prea mult trafic, cu influenta low si autoritate mica. Dar totusi reale, cu ceva vechime si poate putin trafic.

Ce ati alege acum la sfarsit de 2019 ca sursa de links? (din cele 2 optiuni, evident)

Scuze daca s-a mai postat in trecut..

designarti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Posturi
    175
    Putere Rep
    25

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

As spune ca depinde de platforma. Dar, as generaliza. Si daca as continua iteratia la modul general, as mai spune ca astfel de linkuri sunt bune pentru diversitate - un backlink profile mai natural. Conditia este sa nu ai foarte multe de aceat tip.

Exista si o alta problema, care depinde si ea de platforma sau cel putin se leaga: indexarea unor astfel de links. Sunt solutii, dar intr-o zona asa, mai grayish. Daca vorbim despre blogspot si exista content ok calitativ, n-o sa ai probleme. Sau de wordpress.com. Si mai sunt vreo cateva, putine.

Eu am facut niste teste de-a lungul timpului. Si da, linkurile din subdomeniu ajuta, dar intr-un anumit format, facut pentru tier 2. Testele sunt time-consuming, scumpe. Per total, ca sa afli ce este bine PENTRU TINE, trebuie sa platesti (cel putin in man-power). Si s-ar putea sa ajungi la concluzia ca mai bine cumperi niste links, de aceiasi bani (work hours).
    Despre consultanță și conținut site-uri turistice aici | Proiect personal Globi.ro.

BlackSEO este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    14
    Data înscrierii
    18th September 2018
    Posturi
    246
    Putere Rep
    14

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Daca la blogurile gratis nu le faci nimic pe partea de offsite... pierzi doar timpul si mai bine mergi pe varianta 2.

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

Mda, pina la urma am sa merg pe varianta cu links din site-uri reale, fara platforme.
    thank you guys!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Seo Link Building
    De bogdy23 în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 11th September 2017, 15:35
  2. Link building
    De qviorel în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 1st May 2014, 13:57
  3. Intrebare link building
    De dumars în forumul Link Building
    Răspunsuri: 11