29th April 2014, 16:48
1 out of 1 members found this post helpful.
Cele mai recomandate sunt advertorialele care sa trateze un subiect din nisa respectiva. Nu este indicat sa folosesti prea multe linkuri intr-un advertorial. Incearca sa publici advertorialele pe site-uri din nisa respectiva, ce au PR si autoritate cat mai mare.
ca sa nu mai deschid un alt topic...
incerc sa fac si eu link building...si sa cumpar advertoriale. Singura problema este ca nu mai am de unde...de la cine? de exemplu postez anunturi aici, primesc cateva oferte, majoritatea le accept (care sunt ok) si apoi?
dati-mi un sfat. cum sa fac sa "cresc"?
link building inseamna doar advertoriale? alte idei care sa ma ajute?
Link building nu inseamna numai advertoriale ... si nimeni nu are o formula secreta dupa cum s-a mai scris aici . Trebuie sa incerci tot ce crezi tu ca este ok fara sa urmezi cu strictete metodele care au mers la altii .
Eu merg pe : advertoriale , bannere , commenturi relevante ,postari in forum , articole pe site-uri relevante ( cel mai greu ) si ... timp ...
In general am avut succes cu site-urile ( crestere trafic si pozitii in Google ) dar au mai fost si esecuri pe care nu le-am inteles desi aplicam aceleasi metode ..
Google este imprevizibil si deciziile tin cont de foarte multi factori .. printre care si VALOAREA ARTICOLELOR ( CONTENT ) :
Sa iti dau un exemplu in site-ul tau Noutati IT : articolul despre combine frigorifice este 0 ca si valoarea adusa web-ului .Adica mai multe informatii afli de pe site-ul producatorului sau de pe site-ul magazinelor online decat din acel articol ...
Despre Beko scrii :
Beko ne-a obisnuit in ultima perioada cu produse de calitate, acest aspect gasindu-se si in aceasta combina frigorifica. Display-ul electronic mare nu lipseste, lucru ce ii aduce un plus mare la design. Distribuirea temperaturii uniforme si a umiditatii se face cu ajutorul tehnologiei Sistem Multiflow
Pai ce este asta ? Ce sa inteleaga un cititor ? Ca display-ul nu lipseste ? Ca are Sistem Multiflow , ce este aia ? Un utilizator va renunta sa citeasca in primele secunde si Google va vedea acest aspect ( timpul petrecut pe site ) .. care va conta .