Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Link building

qviorel este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    113
    Putere Rep
    0

Implicit Link building

Salutare tuturor. VA rog sa ma ajutati cu sfaturi referitor la link building. Sa zicem ca am un site, pe nisa : auto. Spuneti-mi va rog ce trebuie sa i-au in calcul pentru a posta un link catre site-ul meu pe alte site-uri fara a fi penalizat de catre Google.

Va multumesc, Viorel

davio este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    23rd September 2013
    Posturi
    48
    Putere Rep
    23

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Cele mai recomandate sunt advertorialele care sa trateze un subiect din nisa respectiva. Nu este indicat sa folosesti prea multe linkuri intr-un advertorial. Incearca sa publici advertorialele pe site-uri din nisa respectiva, ce au PR si autoritate cat mai mare.

qviorel este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    113
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut. Multumesc frumos pentru sfat.

cristian14 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th March 2014
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Recomandarea mea ar fi sa cumperi advertoriale pe websiteuri foarte mari, pe nisa ta, sau siteuri de stiri care au un impact mare. Desi costa considerabil mai mult, rezultatele vor fi mult mai bune pe termen lung, iar riscurile mult mai mici.

andreiionut este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    31st January 2014
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    45
    Posturi
    302
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de qviorel Vezi Post
    Salutare tuturor. VA rog sa ma ajutati cu sfaturi referitor la link building. Sa zicem ca am un site, pe nisa : auto. Spuneti-mi va rog ce trebuie sa i-au in calcul pentru a posta un link catre site-ul meu pe alte site-uri fara a fi penalizat de catre Google.

Va multumesc, Viorel
    Cel mai important lucru este ca indiferent ce metoda ai alege , acel link sa para cat mai natural pe cat posibil - nu este insa o garantie ca va si functiona .
    Este baza daca nu vrei sa fii penalizat de Google .
    Conteaza relevanta , frecventa ,metoda si restul ... incearca sa diversifici tipul de link ( advertorial , comment , etc) si variaza numarul de linkuri ( 2 intr-o saptamana , 10 in alta ,nici unul timp de 2 saptamani ..etc ).

Daca site-ul este nou fa toate astea intr-un ritm mai lent ,un site nou nu prea are de unde sa obtina linkuri rapid .

Nu in ultimul rand mergi pe linkuri mai putine dar de calitate , nu iti fa griji ca nu ai sute de linkuri ...

Ce as face eu pe nisa auto la inceput :
    - cateva commenturi pe site-uri de profil , dar commenturi mai complexe si foarte relevante ce vor fi citite exact cum a fost citit articolul respectiv.
    -advertoriale de pe site-uri cu profil apropiat ( masini, gps , electronica auto , asigurari auto , tuning,etc)
    - inscrieri pe forumuri de profil si dupa cateva posturi cu vechime inserarea unor postari ( de folos comunitatilor ) catre materiale de pe site-ul tau . Merge si un banner pe aceleasi site-uri .

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de qviorel Vezi Post

Va multumesc, Viorel
    Nu sunt genul care trimite la search ci la voteaza marire buton cauta
    Versiunea rapida: incearca un site de test, aplica tot ce ai citit si vezi singur cat de greu e sa-l penalizezi. Doar in felul asta poti acumula suficienta experienta pentru a aplica metodele pe un site ok, care conteaza.
    Spor
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

tottyovi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    2nd August 2013
    Vârstă
    40
    Posturi
    434
    Putere Rep
    25

Implicit

ca sa nu mai deschid un alt topic...

incerc sa fac si eu link building...si sa cumpar advertoriale. Singura problema este ca nu mai am de unde...de la cine? de exemplu postez anunturi aici, primesc cateva oferte, majoritatea le accept (care sunt ok) si apoi?
    dati-mi un sfat. cum sa fac sa "cresc"?
    link building inseamna doar advertoriale? alte idei care sa ma ajute?

andreiionut este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    31st January 2014
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    45
    Posturi
    302
    Putere Rep
    24

Implicit

Link building nu inseamna numai advertoriale ... si nimeni nu are o formula secreta dupa cum s-a mai scris aici . Trebuie sa incerci tot ce crezi tu ca este ok fara sa urmezi cu strictete metodele care au mers la altii .
    Eu merg pe : advertoriale , bannere , commenturi relevante ,postari in forum , articole pe site-uri relevante ( cel mai greu ) si ... timp ...
    In general am avut succes cu site-urile ( crestere trafic si pozitii in Google ) dar au mai fost si esecuri pe care nu le-am inteles desi aplicam aceleasi metode ..

Google este imprevizibil si deciziile tin cont de foarte multi factori .. printre care si VALOAREA ARTICOLELOR ( CONTENT ) :
    Sa iti dau un exemplu in site-ul tau Noutati IT : articolul despre combine frigorifice este 0 ca si valoarea adusa web-ului .Adica mai multe informatii afli de pe site-ul producatorului sau de pe site-ul magazinelor online decat din acel articol ...

Despre Beko scrii :
    Beko ne-a obisnuit in ultima perioada cu produse de calitate, acest aspect gasindu-se si in aceasta combina frigorifica. Display-ul electronic mare nu lipseste, lucru ce ii aduce un plus mare la design. Distribuirea temperaturii uniforme si a umiditatii se face cu ajutorul tehnologiei Sistem Multiflow

Pai ce este asta ? Ce sa inteleaga un cititor ? Ca display-ul nu lipseste ? Ca are Sistem Multiflow , ce este aia ? Un utilizator va renunta sa citeasca in primele secunde si Google va vedea acest aspect ( timpul petrecut pe site ) .. care va conta .

tottyovi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    2nd August 2013
    Vârstă
    40
    Posturi
    434
    Putere Rep
    25

Implicit

salut
    da, ai dreptate ce scrii referitor la blogul meu de IT. Singura problema este ca nu el este site-ul meu principal si la care lucrez.
    referitor la combine... o sa razi....dar aduc vanzari, crede-ma. ceea ce am scris...nu mi se pare o prostie. bine...nu sunt termeni care sa-i inteleaga fiecare...dar nu acela era scopul acelui articol.

in fine...vroiam sa discut de link building nu de continut, care, repet, normal ca ai intr-o anumita masura dreptate.
    dar am sa iau critica ta constructiva si o sa-mi imbunatatesc articolele de pe cel de "IT"

te mai astept cu sugestii

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de tottyovi Vezi Post
    ca sa nu mai deschid un alt topic...

incerc sa fac si eu link building...si sa cumpar advertoriale. Singura problema este ca nu mai am de unde...de la cine? de exemplu postez anunturi aici, primesc cateva oferte, majoritatea le accept (care sunt ok) si apoi?
    dati-mi un sfat. cum sa fac sa "cresc"?
    link building inseamna doar advertoriale? alte idei care sa ma ajute?
    Altul cu probleme de caroten Te astept la vot marire buton.
    Pana atunci, dezbatere de actualitate http://forum.seopedia.ro/discutii-ge...-negative.html
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce mai inseamna azi link-building?
    De Analiză în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 24th April 2013, 14:27
  2. Link exchange ca tehnica de link building
    De Diana în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th April 2012, 01:40
  3. Tehnica link-building
    De Maldinii în forumul Link Building
    Răspunsuri: 8