Citat Postat în original de qviorel Vezi Post
Salutare tuturor. VA rog sa ma ajutati cu sfaturi referitor la link building. Sa zicem ca am un site, pe nisa : auto. Spuneti-mi va rog ce trebuie sa i-au in calcul pentru a posta un link catre site-ul meu pe alte site-uri fara a fi penalizat de catre Google.

Va multumesc, Viorel
Cel mai important lucru este ca indiferent ce metoda ai alege , acel link sa para cat mai natural pe cat posibil - nu este insa o garantie ca va si functiona .
Este baza daca nu vrei sa fii penalizat de Google .
Conteaza relevanta , frecventa ,metoda si restul ... incearca sa diversifici tipul de link ( advertorial , comment , etc) si variaza numarul de linkuri ( 2 intr-o saptamana , 10 in alta ,nici unul timp de 2 saptamani ..etc ).

Daca site-ul este nou fa toate astea intr-un ritm mai lent ,un site nou nu prea are de unde sa obtina linkuri rapid .

Nu in ultimul rand mergi pe linkuri mai putine dar de calitate , nu iti fa griji ca nu ai sute de linkuri ...

Ce as face eu pe nisa auto la inceput :
- cateva commenturi pe site-uri de profil , dar commenturi mai complexe si foarte relevante ce vor fi citite exact cum a fost citit articolul respectiv.
-advertoriale de pe site-uri cu profil apropiat ( masini, gps , electronica auto , asigurari auto , tuning,etc)
- inscrieri pe forumuri de profil si dupa cateva posturi cu vechime inserarea unor postari ( de folos comunitatilor ) catre materiale de pe site-ul tau . Merge si un banner pe aceleasi site-uri .