Stergi tot de la linia 846 fara a sterge si ?> de la linia 847.
N-am instalat tema respectiva dar ar trebui sa mearga.
Stergi tot de la linia 846 fara a sterge si ?> de la linia 847.
N-am instalat tema respectiva dar ar trebui sa mearga.
Ai mesaj privat, am gasit unde era ceea ce zici tu! Dar este in Lib, nu direct in fisierul de la tema.
Tema nu e scumpa si mie chiar imi convine, intrebarea e daca o cumpar sigur scap de belea/belele?/* THIS IS JUST A LINK PROTECTION CODE. THE THEME WILL DEACTIVATED IF YOU DELETE IT */
Ultima modificare făcută de Rapsodia; 29th January 2018 la 09:36.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Citeste exact care e cauza, cauta pe internet si vezi ceilalti care au fost in situatia ta cum au rezolvat.
Incerc sa inteleg dar nu reusesc , tema gratuita dar cumparand tema de la ei ... mai exact tema este nulled ? Nu inteleg ... si nu cred ca te pot ajuta daca nu inteleg tot contextul.
Am patit ceva asemanator pe un template Joomla. Este diferenta dintre un template/tema gratis si una cu bani. Solutia este sa cumperi varianta premium a temei. De acolo scot acel cod. Ai putea sa contactezi firma ce a facut tema, sa-i intrebi direct
Pana la urma am cumparat tema, vad ca a disparut link-ul, dar varianta freeera mai ok la usability! ( clubseo.info ) Mersi pentru sfaturi si sugestii.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
A disparut link-ul dar sa vedem pana cand! Zic asta pentru ca baietii aia stiu foarte bine ce fac. Una e sa isi puna ei o protectie pentru a nu le strege link-ul din footer si alta e sa injecteze link-uri in site-ul tau. Nu m-ar mira ca si versiunea platita sa aiba o soparlica pe-acolo, sa fie siguri ca nu o "pirateaza" nimeni.
Altfel spus, nu e nici pacat si nici rusine sa furi de la ei pentru ca si ei fura de la toti...
Am descarcat si eu tema lor gratuita si am aruncat o privire peste ea fara sa o instalez. Nu e suficient sa stergi codul base64 din \lib\functions\theme-functions.php. Asa cum zic si ei, tema nu va mai functiona. Doar ca "/* THIS IS JUST A LINK PROTECTION CODE. THE THEME WILL DEACTIVATED IF YOU DELETE IT */" e o minciuna, codul respectiv face mult mai multe. Nu m-ar mira ca si versiunea platita (actuala sau viitoare) sa aiba un astfel de cod. N-as merge pe incredere.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)