Probabil e un site destinat mai mult firmelor specializate, de reparatii electrocasnice. Corect? Daca e asa, atunci majoritatea au deja contracte pentru piese cu furnizorul direct. Ca sa ajungi la ei, ar trebui sa ai preturi foarte bune si sa le bagi sub nas produsele tale.

Altfel, daca este destinat si utilizatorului casnic, tema e cam aiurea.
- intrand pe prima pagina, nu mi-am dat seama cu ce se ocupa situl. Este un magain online de ceva, sau este un magazin de prezentare? ar trebui sa ai produse si preturi pe prima pagina. Informatiile, gen unde gasesti codul produsului si articolele de pe blog, nu prea au ce cauta pe prima pagina. Locul este pe blog/pagina de informatii utile, etc
- headerul este prea mare. cand dau scroll pe pagina imi acopera o mare parte din ecran. ar trebui sa se redimensioneze.
- intrand pe una din categorii, ma lovesc de produse fara imagine. pe urma, aranjarea in pagina a produselor si felul in care sunt prezentate categoriile in stanga, ma duce cu gandul la un site de prezentare, nu un magazin online. Probabil tema pe care o folosesti nu a fost gandita pt magazin online, sau e mai veche decat ar trebui. gandeste-te sa o schimbi.
- adaugare produs in cos...imi da un mesaj, pe care daca nu sunt atent il pot rata si cred ca nu a functionat. rezultatul este ca ies de pe site. ai nevoie de un pop-up care sa atraga atentia asupra reusitei de a adauga in cos. iarasi, la temela gandite pt e-commerce chestia asta vine implicit.
- intru in cosul de cumparaturi, unde ma intampina un tabel care nu este deloc estetic. Ca si inainte, daca nu observ blinckeritul ala cu Continua, o sa ies de pe site.
- apas pe continua...si, ce sa vezi, ajung intr-o alta pagina, la fel de urata ca cea dinainte, unde trebuie sa introduc datele de contact. unde nu sunt intrebat daca vreau sa creez cont, sau sa continui fara creare de cont. Si nici macar nu mi se cere sa introduc judetul, insa mi se impune sa introduc codul postal (probabil ca aici pierzi jumate din posibilii clienti, sau chiar mai multi). mi se impune sa fac o anumita actiune. in general clientilor nu le place sa li se impuna ceva. Si textul de la inceputul formularului e cam aiurea formulat. SI...introduc eu toate datele si ce sa vezi, in loc sa fie gata, mai trebuie sa trec peste o pagina, unde sa confirm comanda.
Sa sti ca one page checkout nu este recomandat chiar degeaba.

In fine, cam atat am avut de zis. Sa mai completeze si restul colegilor