Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Review magazin online piese electro

adrian.c este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th July 2016
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit Review magazin online piese electro

Salutare,

Am deschis de aproximativ 4 luni un magazin online ( electroservgrup.ro) cu piese pentru electrocasnice si electronice.
    Ce parere aveti despre acest site?
    Nu imi dau seama un gresesc, are peste 600 de produse, 99% din produse au SEO score pe verde, iar pe google analytics imi spune ca am in medie 30 vizitatori unici pe zi. Comenzi sunt foarte putine, sunt zile cand nu am nici o comanda

enzoloco este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    26th July 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    44
    Posturi
    391
    Putere Rep
    18

Implicit

Probabil e un site destinat mai mult firmelor specializate, de reparatii electrocasnice. Corect? Daca e asa, atunci majoritatea au deja contracte pentru piese cu furnizorul direct. Ca sa ajungi la ei, ar trebui sa ai preturi foarte bune si sa le bagi sub nas produsele tale.

Altfel, daca este destinat si utilizatorului casnic, tema e cam aiurea.
    - intrand pe prima pagina, nu mi-am dat seama cu ce se ocupa situl. Este un magain online de ceva, sau este un magazin de prezentare? ar trebui sa ai produse si preturi pe prima pagina. Informatiile, gen unde gasesti codul produsului si articolele de pe blog, nu prea au ce cauta pe prima pagina. Locul este pe blog/pagina de informatii utile, etc
    - headerul este prea mare. cand dau scroll pe pagina imi acopera o mare parte din ecran. ar trebui sa se redimensioneze.
    - intrand pe una din categorii, ma lovesc de produse fara imagine. pe urma, aranjarea in pagina a produselor si felul in care sunt prezentate categoriile in stanga, ma duce cu gandul la un site de prezentare, nu un magazin online. Probabil tema pe care o folosesti nu a fost gandita pt magazin online, sau e mai veche decat ar trebui. gandeste-te sa o schimbi.
    - adaugare produs in cos...imi da un mesaj, pe care daca nu sunt atent il pot rata si cred ca nu a functionat. rezultatul este ca ies de pe site. ai nevoie de un pop-up care sa atraga atentia asupra reusitei de a adauga in cos. iarasi, la temela gandite pt e-commerce chestia asta vine implicit.
    - intru in cosul de cumparaturi, unde ma intampina un tabel care nu este deloc estetic. Ca si inainte, daca nu observ blinckeritul ala cu Continua, o sa ies de pe site.
    - apas pe continua...si, ce sa vezi, ajung intr-o alta pagina, la fel de urata ca cea dinainte, unde trebuie sa introduc datele de contact. unde nu sunt intrebat daca vreau sa creez cont, sau sa continui fara creare de cont. Si nici macar nu mi se cere sa introduc judetul, insa mi se impune sa introduc codul postal (probabil ca aici pierzi jumate din posibilii clienti, sau chiar mai multi). mi se impune sa fac o anumita actiune. in general clientilor nu le place sa li se impuna ceva. Si textul de la inceputul formularului e cam aiurea formulat. SI...introduc eu toate datele si ce sa vezi, in loc sa fie gata, mai trebuie sa trec peste o pagina, unde sa confirm comanda.
    Sa sti ca one page checkout nu este recomandat chiar degeaba.

In fine, cam atat am avut de zis. Sa mai completeze si restul colegilor
    Listare articole gratuit aici si aici

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    30

Implicit

Salut,
    A punctat f bine enzoloco, tema nu este deloc orientata spre vanzare.
    Pagina Home afiseaza cateva produse, fara preturi, fara descrieri.
    Nu exista meniul din slider, ar fi mult mai practic.
    Pe produse ai prea putin text, la unele nici macar nu ai imagine si nu spui ce sunt sau la ce se folosesc.
    Nu ai metadescrieri corecte pe produse. La un condensator am gasit: "Lista completa cu condensatori la cele mai mici preturi!". Asta pare sa fie de la categorie...
    Per general, ai probleme de: design, usability, continut si optimizare.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Stai ca nu m-am prins. E magazinul cui? Intrai pe piese electronice, chit ca nu m-am prins ce fel de kit e, click pe detalii m-a dus la shop.euras.com/detailsseite_ma.php?viewpicture=n&pic=F146904&ag=0 7_27&vgruppe=3000000000&partstr=&login=3108016N&th ispage=
    Da-mi un motiv sa cumpar acel produs
    Succes
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    30

Implicit

Mda, produsele sunt pe iframe... Asta inseamna ca si continutul ala putin e fara valoare.

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    43

Implicit

1. Eu nu stiu ce "seo score pe verde" zici tu... tinand cont de faptul ca tot contentul de pe pagina produsului este un iframe.
    2. Toata partea de comanda este absolut oribila. Pe Firefox trebuie sa iau la "fuga" butonul de continua (din "cart")... ca sa pot ajunge la "checkout". De ce? Pt ca zici ca semnalizeaza la dreapta, iar butoanele isi schimba pozitia.

Per total... un site cu o executie de slaba calitate. Eu ma mir ca ai avut vreo comanda pana acum. Ce recomand?

- gandeste-te ca ai pierdut banii investiti pana acum si contracteaza o firma serioasa pt a-l reface
    - daca vrei sa ramai pe WordPress... foloseste WooCommerce si baga datele produselor din acele iframe-uri direct in content. Un programator capabil iti poate face o automizare care sa preia periodic datele produselor de pe shop.euras.com

adrian.c este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th July 2016
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Va multumesc frumos pentru sugestii si sfaturi, astept in continuare opinii.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Review magazin online
    De hyde în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 34
    Ultimul Post: 28th January 2017, 08:51
  2. Review magazin online bijuterii
    De stefanutz30 în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 10th August 2016, 23:31
  3. Creare magazin piese auto. Costuri estimative
    De lukiano în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 13